tisdag 19 januari 2016

Pellets dalarna

Pellets är ur många synpunkter ett ekonomiskt alternativ för att värma upp våra hushåll. Bränslet är inhemskt och förnybart och ger obetydlig belastning på miljön. Pellets är med andra ord ett smart sätt att ersätta eldningsolja och elvärme.


Diese Seite übersetzen 27. Träpellets tillverkad i hjärtat av Sverige, Dalarna. Dalaguld är vad det låter som, det är guldet från skogen.

En produkt som förädlats naturligt i hundratals år. En pellets av 1 trä, helt utan tillsatser. Alla priser är inklusive moms. För tillfället är det stor brist på pellets i våra butiker! Tillgången är väldigt begränsad!


Vi levererar inom arbetsdagar i Dalarna , Gästrikland och södra Hälsingland. Bränslepellets - pellets , bränslepellets, pelletsvärme, pellets , värmepellets, pelletsbrännare, biobränsle, pelletstillverkning - företag, adresser, telefonnummer. Brännare, pannor och pelletskaminer.

Lång erfarenhet gör att vi enkelt finner den optimala värmelösningen för dig. Rolf Åslund är pensionär. Han jobbade som smältare på järnverket. Hitta och få information om biobränsle i Dalarna och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Välkommen till Pellets Energi!


Framtidens energilösningar - idag! Vare sig du värmer huset med olja eller el, kan vi erbjuda bättre och billigare alternativ. Pellets , briketter eller solfångare är inte bara miljömässigt riktigt utan också en lönsam investering. Med andra ord - kontakta oss om du vill spara pengar och värna miljön!


Allt fler svenskar efterfrågar värme från förnyelsebara bränslen. Torv är ett förnybart lokalt bränsle och utmärkt jordprodukt. Pelletsverksamheten bedrivs nu i ett gemensamt bolag för Lantmännen och Neova, läs mer på Scandbio. Rindi Pellets är av högsta kvalitet, tillverkat av gran- och furuspån från hjärtat av Dalarna.


Vår pellets finns hos ca 1återförsäljare i hela landet. Rindi Pellets tilllverkar bränslepellets i två bioenergikombinat i Dalarna – Älvdalen och Vansbro. Rindipellets är en produkt helt fri från tillsatser, tillverkad helt och hållet av gran och furuspån från närbelägna sågverk i och . Nattens nyheter: Inbrottsvågen fortsatte att dra fram över Dalarna – tre nya fall.


Redan nu har vi ett svenskt företag som köper in pellets från oss för att exportera det vidare utomlands, berättar han.

Brannarjustering: Brannarjustering. Hemleverans: Hemleverans. Efter flera tunga förlustår stänger pelletsproducenten Rindi Västerdala pelletfabriken i Vansbro, rapporterar medierna i Dalarna. Pelletsföretagaren Ingemar Eriksson säger att vintern, som även påverkat andra delar av Europa, gjort att det nu märks en brist på råvara.


I pelletsfabriken i Mockfjärd går tillverkningen nu på lågvarv i brist på de hyvelspån som man gör pellets av. Här nedan finns lite bilder och förklaringar på pelletspannor och pelletsförråd. Vi har lite brist på råvara. Här ser man ett par rör i grunden på huset, ett rör för inblåsning av pellets och ett för ventilation.


Pelletsen åker sedan vidare genom det ena röret på andra bilden, för att hamna i pelletsförrådet. Därifrån går det genom pelletsskruven på tredje . Du hittar vår pellets hos någon av våra ca 1återförsäljare i hela landet. Bland våra kunder finns även kommuner, energibolag och företag där vår pellets används .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg