torsdag 28 januari 2016

Kmp kamin

KMP har tillverkat pelletskaminer i år. Den extremt höga verkningsgraden och användarvänligheten har gjort våra kaminer till de mest sålda i Sverige. Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill!


Med Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig skorsten. Drags patenterade konstruktion .

Vår populära pelletskamin Mysinge är tillverkad i gediget gjutjärn och är en traditionell kamin med generös glasruta in mot eldens sken. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. KMP Mysinge kan även fås med kalksten.


Du kan välja mellan att ha kalksten enbart på toppen av kaminen eller både . Tillbehör och reservdelar till KMP Kamin Delarna passar till: K Mysinge, Neptuni, Lilla frö, Ekerum. Matarmotor KMP Kamin Handla den enkel på Pelletsbutiken. Golvskiva glas kamin rakmodell.


Reservdelar Pelletsbrännare.

Till: Kamin Ksom redan har tändelement. Till kamin med glödstift krävs ombyggnadssats med art. Fungerar hyfsat numera men vad värre är så är service från kmp :s sida lika med noll och man är hänvisad till kunnandet hos den som sålt kaminen,vilket kan ha mycket stora variationer då även han har svårt att få nån support från kmp.


Ta hellre en vedeldad kamin så har du mysfaktorn och det är inte så . Om du installerat din kamin med KMP Drag skall den askas ur minst en gång per eldningssäsong. När du startar upp din kamin första gången kan viss färglukt förekomma p. KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten. Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en . Kaminen får inte övertäckas! Efter misslyckat startförsök måste alltid . Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. Test av kamin med väggfläkt.


Den uppmätta verkningsgraden med väggfläkten är inte direkt jämförbar med verkningsgraden hos övriga kaminer som enbart är testade med skorsten. Verkningsgraden beräknas utifrån . Utmanande, modern men ändå så självklara mjuka linjer kännetecknar KMP Neptuni. Källan till KMP Neptunis unika uttryck är den ellipsformade glasrutan och det pelarformade varmluftutblåset.

Funderar du på en röd kamin till ditt nytapetserade . KMP Neptuni går att få i fem olika kulörer från diskret vitt till varmaste rött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg