fredag 29 januari 2016

Nobo se

Glen Dimplex Nordic er en norsk bedrift som utvikler, produserer og selger energieffektive produkter og løsninger innen elektrisk oppvarming og energistyring. Mobilní projekční plátno vhodné pro digitální a zpětné projektory. Velmi stabilní základ na třech nohách, formát 4: matně bílé s černým orámováním.


Vysoce kvalitní skládací projekční plátno se stati. Projekční plátno NOBO se stativem, 200x151cm .

Je flexibilní a plně mobilní. Nobo projekční plátno poskytuje díky svému matnému bílému povrchu s výrazným černým okrajem ostrý a detailní obraz. Flipchart Nobo se smaltovým povrchem.


Má nemagnetický melaninový povrch vhodný pro lehké použití a výškově nastavitelné nohy. Dodává se s nastavitelnými háčky pro podušku a přihrádkou na . Prohlédněte si cenové nabídky na NOBO se stativem 175x133cm od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.

Tabule a nástěnky NOBO se šířkou 1cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Stylová černá hranice zvyšuje kontrast obrazu a dodává profesionální image.


Povrch projekční plochy je v barvě matte white a je podpořena kvalitním stativem. Plátno je koncipováno pro přední projekci. Pohledový úhel výborných 1stupňů. Matové bílé plátno, s faktorem zesílení pro vysoce kvalitní obraz umožňuje sledování z úhlu 50°.


Na projekční plátno garantujeme prodlouženou záruku - roky. Listová kabelka z nové kolekce NOBO je vyrobena z vysoce kvalitní eko kůže. Přístup do kabelky je chráněn pomocí zipu.


Vyrobeno z kvalitní eko kůže, elegantní peněženka zdobená logem značky Nobo. Peněženka je uzavíratelná pomocí. Elegantní kabelka černá decentně zdobená zlatou.


Telefontid: Mån-Fre 8-17. Normalt skickas ditt paket inom 1-arbetsdagar. När ordern är packad och klar aviseras du via e-post att paketet är på väg och du kan också ​enkelt följa var .

Stort sortiment av produkter från Nobö hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vi tillhandahåller högkvalitativa tandtekniska produkter och tjänster till låg kostnad.


Protetik i alla material och alltid med snabb leverans och hög kvalitet. Varumärket Nobö har sedan flera decennier tillbaka varit tongivande på området värmekomfort och miljövänliga, energisnåla styrsystem. Både Orion styrsystem och de värmealstrande glaspanelerna Nobö Safir är produkter som rönt stora framgångar, särskilt på den nordiska marknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg