onsdag 27 januari 2016

Ivt cirkulationspump

Vi har sedan starten av vår verksamhet varit återförsäljare av värmepumpar från IVT – Sveriges enda Svanenmärkta värmepump! Vi säljer naturligtvis även reservdelar till IVT och förser våra kunder med såväl installation som service. Val av hastighet cirkulationspump IVT490? IVT Greenline HT Plus E 17.


Om jag ställer upp alla mina termostater på max och sedan ställer in på. Lönt att byta cirkulationspump i bergvärmepump?

Tips och skötselråd för din IVT värmepump. Se våra enkla skötselråd här. Vi har lagt upp några olika element som exempel. Elementen är de byggstenar du skapar din webbplats med. Vilka element du kan använda ser du i verktygsfältet överst på sidan.


How to free a jammed central heating pump. Värmepumpen som är utrustad med den senaste generationens lågenergi- cirkulationspump. Det gör att elförbrukningen reduceras ytterligare .

Värmepatron som värmer vattnet i varmvattenberedaren när värmepumpen inte räcker till. Vattenmätaren sitter monterad under pannan). Friskluften i huset kommer in via luftspalter ovanför fönstren.


Dessa ska vara öppna och hållas rena. Frånluftsmodulen är utrustad med den senaste generationens lågenergi- cirkulationspumpar för högsta möjliga effekt. Den används för värme- återvinning i system med någon av våra berg-, jord- eller sjövärmepumpar.


Modulen är komplett med fläkt, återvinningsbatteri och cirkulationspump. Fjärrkontrollen ( tillbehör) som . För vattenburen värme komplett med elpanna, expansionskärl, cirkulationspump och datareglering . Med cirkulationspump , expansionskäroch styrsystem med utegivare. Försäkringsskydd i stället för garanti. Innefattas av konsumentlagarna.


Annat fel på värmepumpen. IVT Serviceprogram behövs1). Säkerhetsventil varmvatten. Avluftningsnippel för arbetstanken. OJL Rex Rör Värmepumpsteknik AB.

Vi är ett företag med stor erfarenhet inom vårt verksamhetsområde. Verksamheten omfattar idag försäljning, installation samt service av värmepumpar, men vi utför även övriga vvs och kylarbeten. Företaget som är beläget i Sundsvall har idag tolv anställda och vi finns i egen fastighet på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg