måndag 18 januari 2016

Xl bygg pellets

Om du inte hittar det du söker här så kontakta oss eller kom in till butiken så hjälper vi dig. Vi säljer kvalitetspellets. Vi har satsat på ren träpellets med stor andel gran. Pelletsen köper vi av Stenvalls Trä i Luleå.


PELLETS till kampanjpris! XL -BYGGs egen pellets tillverkas i Norrbotten av fin råvara.

Med låg askhalt och ett högt energivärde ger pellets från Stenvalls Trä en riktigt bra uppvärmning. Stenvalls Trä har återförsäljare över hela landet, i Norr- och Västerbotten säljer vi pellets till företag och privatpersoner via XL - BYGG Stenvalls som finns i Kiruna, Pajala, Kalix, Luleå, Skellefteå och Umeå. Vi levererar även till följande kommuner: Söderköping, Finspång, Boxholm, Kinda, Linköping, Mjölby, Motala, Vadstena, Valdemarsvik, Ydre, Åtvidaberg, Ödeshög.


Träpellets är det nya bränslet som allt oftare används för uppvärmning av bostadshus. Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta surfa på sajten godkänner du användningen av cookies. Svensk pellets – hög kvalitet och klimatsmart. Vårt test av pellets för panna och kamin visar att den svensktillverkade håller riktigt hög kvalitet.


Vill du vara extra klimatsmart väljer du närproducerat.

Vi har testat följande: fukthalt, askhalt, hållfasthet samt volymvikt. Fukthalten i pellets har ett direkt samband . Sen började den låta illa tydligen fel på pellets ( xl bygg ) nu stannar den några gånger om dagen å varnar för optovakt. Ställde ner gräns värdet till värdet på optovakt pendlar upp å ner allt från till 99. JÄMSJÖ, XL Bygg Jämjö Trä. Hitta och få information om biobränsle i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Vi har utökat samarbetet med XL Bygg Stenvalls. Du som medlem får rabatt på lagersortimentet. Gäller ej spån, pellets samt övriga nettoprissatta.


XL - BYGG Solhaug er de komplette byggevarehusene i Meløy, med blant annet trelast og andre byggevarer, fargehandel, kjøkken, bad og VVS. Min leverantör ar slutat med pellets , söker bra och billig pellets i Kalix. Med begränsat utrymme i både kassa och hus kan jag bara ta en pall i taget.


Obs, sökt på blocket men där finns bara XL - bygg vars pellets jag inte har bra erfarenhet från. Ungskog: Inlägg: 15: Blev medlelör 07 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg