fredag 22 januari 2016

Bio warm pelletsbrännare

CtC panna med bio warm brännare. Fungerade helt klockrent i början men för någon vecka sedan började överhettningsskyddet slå i från gång på gång. Vi trodde det berodde på dålig sotning så sotare var här.


Berg-, jord- och sjövatten. Vad jag har läst ska bio - warm vara ett rätt enkelt och lätt system att förstå sig på. Visst finns det bättre brännare, detta förstår jag också men nu är det som det är.

Jag ville bara veta hur jag skulle . Sep Fungerade när den monterades bort. Kan tas med till Hudiksvall. Jan Bio - Warm är en flexibel anläggning som passar i de flesta på marknaden förekommande villapannor.


Brännaren är testad vid SP - Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut, med mycket goda resultat. Den täta cellmataren hindrar effektivt varma rökgaser att spridas bakåt. Den stoppar även kalldrag . Behöver du tillbehör eller reservdelar till din brännare?


Här har vi samlat alla tillbehör till flis-, gas-, olje- och pelletsbrännare.

Hitta billigaste Bio warm pelletsbrännare hos AllaAnnonser. Värmebaronen tillverkar pelletsbrännare , pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter. Samtliga energi- och värmekällor tillverkas i Sverige i egen fabrik och är miljöcertifierade.


Service och installation. För tillfället finns det tio P-märkta pelletsbrännare :54. Alla Kommuner, VästernorrlandVid sedan klockan . EP-brännaren från Altbergs Plåt AB. Bentone Psom tillverkas av Bentone AB.


PellX kW som tillverkas av Kalmar Maskinprojekt AB. IWABO Villa S, Villa och Villa XL från NE Naturenergi AB. Bio Warm som tillverkas av El-Team AB. Fläkt till VIKING BIO pelletsbrännare.


Pelletsbrännare Bio - warm ink veckoförråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg