tisdag 12 januari 2016

Luftkonditionering göteborg

För några tusenlappar mer kan du gå från luftkonditionering till fullfjädrad värmelösning. Room Service-Johnnie väljer Mitsubishi. Svensk Kylservice har års erfarenhet av Mitsubishi.


Flest testvinnare genom tiderna. Karta och vägbeskrivning.

Här hittar du vårt sortiment av luftkonditionering. JN Klimatkonsult säljer, installerar och servar luftkonditionering i Göteborgsregionen. Den enklaste vägen till skön svalka – genom klibbigt varma sommarnätter, och stekande heta dagar. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi hjälper dig med ett svalkande skönt inomhusklimat i din lokal, kontor, praktik.


Kylanläggning för teknisk utrustning, datarum, serverrum. Du hittar produkterna hos NetOnNet - direkt från lagerhyllan. Kontakta oss för mer info.

Har du en butik, frisörsalong eller restaurang och behöver luftkonditionering som är tyst och diskret, så har Energiråd alltid en perfekt lösning. Luftkonditionering och AC bidrar till behaglig och sval inomhustemperatur. På bilden ser du ett aggregat infällt i undertaket på en frisörsalong. Sådana finns i flera effekter och. Europatillverkade Argo Ultra är tillverkad av en stabil och robust stomme (40kg), som möjliggör låga ljudnivåer utan vibrationer.


Snyggt och attraktivt hölje i anodiserad aluminium varken skramlar eller avger resonansljud. Aggregatet har dolda hjul. Lättanvänd mobil luftkonditioneringsenhet som kyler och avfuktar inomhusluften. För ett behagligare inomhusklimat! Förutom timern och driftslägena är det möjligt att justera den.


Hos oss hittar du portabel AC som hjälper dig justera inomhusklimatet hemma hos dig. Med en portabel lufkonditionering kan du kyla eller värma med flexibilitet. Daikin Altherma och de helt nya svenskutvecklade luftvärmepumparna i X-serien, Caldo - X och Nano -X. Fläktar, luftkonditionering , avfuktare eller luftrenare?


Elgiganten har fläkten till ditt hem, välj mellan produkter som förbättrar ditt hemmaklimat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg