onsdag 27 januari 2016

Skorsten rostfri

Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. En skorsten ska sitta länge. Vårt rostfria skorstenssystem är utvecklat i Sverige efter Svenskt klimat och vi kan leverera skorstenar i alla lägen till alla anläggningar.


Rökgång i stål är ett säkert kvalitetsval för bastuugnar och eldstäder. Vid utveckling av rökgången har extra stort fokus lagts vid brandsäkerhet och rökgångens isolering vid takgenomföring. Rökgångens modulstruktur gör det möjligt att beakta byggnadsspecifika förhållanden vid rökgångens .

Bygg din skorsten genom att kombinera skorstensmoduler. Skorsten till kökskupa Stil i Rostfri färg. Vid behov så står vi gärna till tjänst med teknisk rådgivning och planering av ert skorstenssystem. Kontakta oss via e-post alternativt telefon under kontorstid.


Stort gör det själv-sortiment för skorsten och skorstensrenovering. Insatsrör, skorstenshuvar och andra produkter för din skorsten hos Soliduct. TurboVent rostfri på platta.


Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun?

Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Bertazzoni Extra lång skorsten till Fläktkåpa, Professional-serien, rostfri.


Stilren design i rostfritt stål och snygg Bertazzoni-logotyp på framsidan. Passar våra interna och externa kaminer. Ett dubbelväggigt insatsrör som används mellan övergången från ett dubbelväggigt rökrör till ett enkeltväggigt rökrör. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Utvändig skorsten – inget problem.


ChimVision är tillverkad i rostfritt stål som tål väder och vind. Nederbeslag och underbeslag i kraftig plåt för en säker takgenomföring. Fåglar har under de senaste åren byggt reden i långt fler skorstenar än vi någonsin sett tidigare - därför finns det god grund till att vara uppmärksam på problemet.


Genomföringsplåt 0-grader svart. Modul för rökgastest eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg