onsdag 13 januari 2016

Coway luftrenare ap 1008ch

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Filterbytesindikator - Smart indikator som visar när det är dags att byta filter. Filterset - Behöver du nya filter till din luftrenare ? Lokalyta: 33m², Tyst (dB), HEPA Filter, Kolfilter, Bakteriefilter, Annat, Dammfilter. Renhetsindikator- Olika färger visar rummets luftkvalitet och hur mycket luftrenaren arbetar.


Produktinformation från tillverkare.

Deklarerad lägsta ljudnivå (dB), 22. Finns att köpa hos Luftmiljöbutiken. Den är diskret och snygg. Reagerar på t ex på partiklarna från slocknade ljus i en annan del av lägenheten.


Bäst i test i Testfaktas luftrenartest! Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö den befinner sig i. En tyst, energismart produkt som renar ditt hem. Det låter nästan för bra för att vara sant men här levererar Coway en luftrenare av.


Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet.

För rum upp till kvadratmeter. Går även ner i Sleep Mode vid mörker för god nattsömn. Innehåll: (hållbarhet per filter) x Amediumfilter (Rengöringsbart, månader) x HEPA filter (månader) Fö. Smart filterbytesindikator som visar när det är dags att byta filter. Växlar till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt.


Justerar automatiskt luftflödeshastigheten baserat på luftkvaliteten. En stilren, energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering. Går ner i Sleep Mode vid mörker för lägre ljudnivå på natten. Testvinnare i Testfaktas luftrenar test. Luftrenare för rum upp till 74m².


Innehåller: st AMediumfilter samt st HEPA-filter. Det förfilter som sitter i luftrenaren ska inte bytas, utan det ska göras rent med dammsugaren . Sveriges största förhandlare på nätet! En luftrenare som rekommenderas av Astma och Allergiförbundet.


HEPA –filtret ser även till att ert hem renas från farliga virus och bakterier och doedorantfiltret håller bort oönskade lukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg