fredag 22 januari 2016

Luftrenare byggdamm

Renoverar huset och bor samtidigt i det. Det blir damm i hela huset. Luftrenare börjar kännas som ett måste. Under mina åtta år med renovering av mitt stenhus har jag sakta lärt mig att hantera byggdamm.


Det räcker ofta med att köra fläkt eller luftrenare några timmar efter att man dammat klar, därefter lägger sig dammpartiklarna.

Hos oss på BAUHAUS hittar du luftrenare för hemmet och arbetet! Den hade bara ett minus: grovfiltret måste bytas mycket ofta. Cirkulationsrenare, 1kg, kW, -, Visa detaljer Visa tillbehör. Gedigna och stryktåliga tar de hand om allt farligt byggdamm och ser till att du och ditt team inte behöver exponeras i onödan. Här hos Proffsmagasinet hittar du bl.


Allt byggdamm innebär risk både för håltagare och för omgivningen. Kunskapen om hälsorisker vid exponering för andra. Alla öppningar till arbetsområdet stängs eller täcks med plast och ett undertryck skapas genom att koppla in en fläkt eller luftrenare med partikelfilter.

Har du behov av kontinuerlig luftrening, är fast monterade luftrenare troligen lösningen. Vårt varumärke Renair är specialiserat på stationära installationer och har säkert det du behöver. Anpassad för fint stoft och byggdamm i kontinuerlig drift.


Med dubbla filter är den en av marknadens mest effektiva luftrenare. Den är i varje detalj konstruerad för tuffa miljöer där stora krav ställs på luftrening. Luften blir effektivt ren från dammpartiklar, byggdamm , asbest, löd- och svetsrök, sporer, pollen, . Mar luftrenare , erfarenheter? Byggdamm kan leda till flera kroniska och mycket allvarliga sjukdomar: Silikos ( stendammslunga). Enbart användning av luftrenare räcker inte, de är dock ett bra komplement till punktutsug och.


All utrustning som är avsedd. Skydda kollegorna från hälsofarligt byggdamm genom avskiljande slussar med kraftigt utsug, så att dammet inte sprids mer . Effektiv och smakfullt designad luftrenare som hjälper till att förbättra luftkvaliteten i rum upp till m³. Arento hyr ut luftrenare till dig och ditt företag. Vi har ett brett utbud av maskiner och fordon.


Det handlar alltså om partiklar som är så små att de inte syns med blotta ögat, men som gör stor skada eftersom de kommer långt ner i lungorna. Dustcontrol_Aircube_Broschyr_webb. Som tillbehör finns kolfilter för rök-, gas- och emissionsreducering.

Hepafilter H1 utrustad med grovfilter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg