onsdag 27 januari 2016

Invest living värmepump

Sänk dina värmekostnader! De erbjuder dig klimatsmarta och prisvärda luft- luftvärmepumpar som ger dig en prisvärd investering. Modern och stilren design. Framtagen för vårt nordiska klimat.


Passar utmärkt i mindre hus, fritidshus och attefallshus.

Invest Living Rär en mycket prisvärd luft- luftvärmepump. För dig som vill få mycket för pengarna. Välkommen till PriceRunner!


Aug De är stolta för budgetsatsningen på värmepumpar och det småländska företaget har framgångsrikt tagit marknadsandelar på den tuffa värmepumpmarknaden. Formen i kombination med stor värmekapacitet gör att denna modell lämpar sig väl till både vardagsrummet och matsalen. Perfekt för den mindre stugan, sannolikt marknadens mest prisvärda värmepump ! Priset till trots, vår modell New Basic innehåller den senaste . Prisvärt väggfäste med inbyggt vattenpass, där det dessutom ingår ett paket med bra vibrationsdämpare.

Men hur mycket kan just jag spara, egentligen? På hur lång tid är min investering betald? Vi rekommenderar dig att använda Energimyndighetens enkla kalkyl för vägledande svar för just din fastighet.


Detta innebär att alla komponenter är inbyggda i utedel. Värmepumpen är konstruerad som en så kallad MonoBlock. I det här blogginlägget kommer. Detta är en luft- vattenvärmepump som kan anslutas till en redan befintlig vattentank.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Den minsta luft luft värmepumpen från Invest. Norrland för nordiskt klimat. Köp den prisvärda värmepumpen Living Basic 3. Energiprodukterna nedan hjälper dig att spara pengar både på kort och lång sikt.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Feb Hejsan Alla ;) Står inför att köpa min första luft-luft värmepump. Investera i ditt boende – lönsamt och klimatsmart.


En modern energieffektiv basmodell för det mindre huset, stugan eller garaget, sannolikt marknadens mest prisvärda! Förutom Bonus Air med en nominell maximal uteffekt på kW tillverkas .

INVEST LIVING BONUS AIR 12. För att ge kunder hög kvalitet, stark tillförlitlighet och bra mångsidighet, tillverkas denna värmepump med strikta konstruktions- och tillverkningsstandarder. Den här handboken innehåller all nödvändig information om installation, felsökning och underhåll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg