torsdag 14 januari 2016

Premodul skorsten

Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin. I synnerhet då man har hög takhöjd kan skorstenen förstärka rummets rymd. Den utvändiga skorstenshuven väljs i rött eller svart.


Få inspiration och nyheter . Flerväggig systemskorsten av metall. Box 13 Skulptörvägen 10.

Skorsten för eldstäder med effekt upp till 1kW. En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Svensktillverkad storsäljare.


Denna skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen med års garanti. En kamin behöver luft för att fungera korrekt. Detta kan ske genom en kanal i golvet, genom en yttervägg eller genom en skorsten med tilluftskanal. Genom att välja en skorsten med tilluftskanal, är det möjligt att placera kaminen och skorstenen där det passar bäst.


Premodul lättviktsskorsten.

Vinkeln kräver minst 1mm fritt monteringsutrymme. Beställningsunderlag – Invändig, vinklad premodul. Anpassad design med diskreta skarvar. Färgmatchning till Contura kaminer. Om du vill kan du dessutom sätta två eldstäder på samma skorsten.


Den passar alla kaminer och eldstäder, är CE-märkt och testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Fullisolerade raka moduler kan även fås i kromfärgat utförande. Du kan välja mellan rakt eller vinklat skorstensrör. Hur nära väggen får man montera denna ? Vi har vinklar för de vanligaste . Räknas gips som bränbart eller inte ? När huset är klart, kan du koppla in valfri kamin med hjälp av teleskopmodul.


TranslateShow original text.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg