tisdag 17 maj 2016

Bacho minimaster utbyte

Har du ett gammalt Bacho Minimaster system hemma? Då har det ett antal år på nacken, och det kanske börjar bli dags att titta på att byta ut det mot ett modernt och mer effektivt system. Radea kan hjälpa dig med projektering, installation och driftsättning.


Ett utbyte av en Bacho Minimaster fläkt ger förutom bättre luftflöden . USV inomhusmiljö AB- alltomventilation har marknadens bästa sortiment- där FTX aggregat ingår samt kompletta byggsatser för villaägare.

Fläktmotorer-takfläktar- reservdelar ingår. Vi har snabba leveranser med telefonsupport om du har frågor om ditt aggregat. Bahco Minimaster och Minivent orginal Filter och Reservdelar från fabrikshyllorna, handla av oss! Kort om luftburet system.


Ett hus som värms med luftburet system har ofta en Bahco minimaster installerat för att ventilera kök, wc, dusch och tvättstuga. Den äldsta modellen på det luftburna systemet har beteckning ACC. Den som värmer är ACJ ett tilluftsaggregat som oftast hänger i undertaket i tvättstugan.


Visa per sida, Visa per sida, Visa per sida, Visa per sida, Visa per sida, Visa per sida.

CPDB Utbyteskåpa till äldre frånluftsfläkt JBDD. CPDC Utbyteskåpa till äldre värmeåtervinningsaggregat RDKG utan bypass. Passar till RDKG-a-1-c-d-1).


CPDD Utbyteskåpa till äldre värmeåtervinningsaggregat ACF och äldre . Spiskåpor till FTX aggregat. Konverteringssattsen inehåller. Behöver ni hjälp med rengöring och service av ert gamla bahco minimaster ventilationssystem eller byta ut till ett nytt? Vi har utbytes aggregat med tillhörande kåpor i vitt . Vi jobbar med FTX ventilationsagregat som har hög komfort är lätta att använda och sköta. Swegon agregaten är både tystgående och energieffektiva.


Detta gör attt de inte bara bidrar till en bättre inomhusmiljö utan även ger en kortare återbetalningstid. Agregaten är kan lätt utrustas med både eftervärme eller kylning. Mycket flexibelt lägenhetsaggregat med eller utan integrerad spisfläkt eller spiskåpa.


Placeras i köket ovanför spisen. Energisnåla steglösa likströmsfläktar, högeffektiv motströmsvärmeväxlare och separat kraftigt inbyggd spisfläkt. Har köpt ett hus med ett Bacho värmesystem och har lite frågor som jag hoppas någon kan svara på.

Huset är ett Boro hus på ca 180kvm med ett bacho värmesystem samt en kamin. FTX aggregat - FTX aggregat med roterande värmeväxlare och motströmsväxlare för utbyte eller nybygge! Vi arbetar med de flesta förekommande systemen på marknaden och är även återförsäljare av Fläkt Woods- bostadsventilations .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg