torsdag 19 maj 2016

Cirkulationspump ivt

Vi har sedan starten av vår verksamhet varit återförsäljare av värmepumpar från IVT – Sveriges enda Svanenmärkta värmepump! Vi säljer naturligtvis även reservdelar till IVT och förser våra kunder med såväl installation som service. Har fortfarande problem med min IVT 4och dess cirkulationspump (tror jag). Om jag ställer upp alla mina termostater på max och sedan ställer in på.


Lönt att byta cirkulationspump i bergvärmepump? Tips och skötselråd för din IVT värmepump.

Se våra enkla skötselråd här. Byta cirkulationspump eller byta hela bergvärmepumpen. Byte av växelventil, kretskort, cirkulationspump IVT. Val av hastighet cirkulationspump IVT490? Vi har lagt upp några olika element som exempel.


Elementen är de byggstenar du skapar din webbplats med. Vilka element du kan använda ser du i verktygsfältet överst på sidan. Värmepumpen som är utrustad med den senaste generationens lågenergi- cirkulationspump.

Vår nya jord-, berg-, sjö- eller grundvattenvärmepump IVT Greenline HE är utrustad med den senaste generationens lågenergi- cirkulationspump på både kalla och varma sidan. Det gör att elförbrukningen reduceras ytterligare . Värmepatron som värmer vattnet i varmvattenberedaren när värmepumpen inte räcker till. Cirkulationspump som förser golvslingorna med varmvatten från ett slutet system. Vattenmätaren sitter monterad under pannan). Friskluften i huset kommer in via luftspalter ovanför fönstren.


Dessa ska vara öppna och hållas rena. Med cirkulationspump , expansionskärl, styrsystem med utegivare, innegivare och datastyrning. Dockningsbar till yttre värmekälla. För vattenburen värme komplett med elpanna, expansionskärl, cirkulationspump och datareglering . Frånluftsmodulen är utrustad med den senaste generationens lågenergi- cirkulationspumpar för högsta möjliga effekt.


Den används för värme- återvinning i system med någon av våra berg-, jord- eller sjövärmepumpar. Modulen är komplett med fläkt, återvinningsbatteri och cirkulationspump. Fjärrkontrollen ( tillbehör) som . Säkerhetsventil varmvatten. Försäkringsskydd i stället för garanti. Innefattas av konsumentlagarna.


Annat fel på värmepumpen.

IVT Serviceprogram behövs1). OJL Rex Rör Värmepumpsteknik AB. Vi är ett företag med stor erfarenhet inom vårt verksamhetsområde. Verksamheten omfattar idag försäljning, installation samt service av värmepumpar, men vi utför även övriga vvs och kylarbeten. Företaget som är beläget i Sundsvall har idag tolv anställda och vi finns i egen fastighet på . Vilken cirkulationspump har IVT Premiumline HQ har på KB sidan?


Det är denna: Relaterade produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg