fredag 27 maj 2016

Luftpump

Här på Vattenliv hittar du nog allt du behöver till din trädgårdsdamm så som luftpumpar. Dubbelverkande, fyller snabbt luftmadrasser med luft. En luftpump ger syre till trädgårdsdammen.


På vintern håller den även en liten del av dammen isfri. Många olika modeller till bra priser.

En pump som avser att höja trycket kallas för kompressor. Jämför priser och läs recensioner på Djurtillbehör. Välkommen till PriceRunner! Välj en akvariepump från Eheim eller Sera. Då vet du att du har en fungerande pump till ditt akvarium för lång tid fram över.


Vi har över stycken olika sorter och fabrikat av luftpumpar. Från batteridriven pump som är ett måste vid transport av .

Blåser snabbt och enkelt upp luftmadrasser och extrasängar. Flera munstycken medföljer. GAT och LGY massagebadkar. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen.


Luftpump 5HP Passar bla. Kontakta gärna kundservice för lagerstatus. Hitta till ditt närmaste varuhus. Effektiv luftpump för pumpning av luftmadrasser, badleksaker, gummibåtar mm.


Pumpen ger ca liter luft per pumpning. Hög kvalité till bra priser. Komplett luftpump för akvarum. Inklusive slang, strypventil, syresten, backventil och clips till slangen.


Hög prestanda, tillförlitlig luftpump för stora fiskar och koi-dammar. Mycket kraftig elpump som klarar att fylla din iSUP, gummibåt eller kajak med ett maxtryck på 20PSI. Levereras med boston valve munstycke samt cigarettplugg och batteriklämmor.

Förutom de pumpar som kan köpas via hemsidan finns många luftpumpar i beställningssortimentet som Alita, Hiblow, Medo, Secoh med flera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg