tisdag 10 maj 2016

Jula anslut värmepump luft vatten

Anläggningen består av utomhusdel, inomhusdel med cirkulationspump och inbyggd kW elpatron, samt en funktionell styrpanel där du . Inverterstyrd värmepump som är lämplig för bostäder upp till 2m² med vattenburna värmesystem. Instrukcja obsługi pompy ciepła powietrze-woda. Komplett lösning anpassad för vattenburen uppvärmning samt tappvarmvattenproduktion. Anslut apparaten endast till korrekt .

Första problemet var att hitta en installatör för vattensidan, ingen av VVS installatörerna i närheten verkade vilja ta sig an Jula. Första vintern stod den oanvänd och inte inkopplad. Till slut var det en installatör som gjorde inkopplingen. Jula luft vatten vp, nån som har erfarenhet? Värmepump från Jula - HEFOS hefos.


Jag tänker avge 27C till golven och skippa elpatronen samt stänga av den vid för lågt COP. Det ska bli kul att se hur mycket den ger då det är -1 . Look At Heater Coil Element - Duration: 4:47.

Köp den på Jula och berätta hur det gick. Installation av en Panasonic luft. Så här gör du för att få din värmepump installerad av Hefos: 1. Det här ingår i värmepumpsköpet. Innedel med värmeväxlare och cirkulationspump.


Välkommen till PriceRunner! W inverterstyrd värmepump , ackumulatortank med kW elpatron för toppning av tappvarmvatten, samt kW elpatron för tillskottsvärme. Den har nu varit i gång i dagar och fungerat. Utedelen är utrustad med värmeslinga samt behovsstyrd avfrostning. Under de kallaste dagarna stöttar elpatronen upp . Jag har bra fart på pumpen och bypassen i läge så den skickar allt via värmepumpen.


Du ska mäta temperaturskillnaden mellan in och utgående vatten å pumpen och justera bypassen så det blir en grads skillnad. En komplett pump inklusive kontrollpanel och väggfäste. Har varit monterad på husvägg för något år sedan men aldrig använd eller inkopplad.


Fint skick, har stått i förråd större delen av tiden sen den köptes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg