onsdag 11 maj 2016

Skorsten nälden

Jun Ved är både förnybar och inhemsk vilket har många föredrar. Kaminhuset i Östersund säljer skorstenssystem och utför renovering av er skorsten. Vi erbjuder även ett brett sortiment av kaminer, spisar och kassetter. Skorsten - skorstenar , braskaminer, murspisar, skorstensrenovering, eldstäder, insatsrör, sotning, skorstensfejarmästare, murare - företag, adresser, telefonnummer. Kamin Skorsten - skorstensrenovering, murspisar, braskaminer, spisar - kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, eldstäder, insatsrör, kaminer - företag, adresser, telefonnummer.


Stålskorstenen består av moduler som fogas samman via en han- och en hondel vilken sedan säkras med ett låsband.

Detta är en beprövad och enkel montering som ger dig och din familj en läckagefri och säker skorsten. I dag kan vi stolt säga att vi är proffs på att tillverka säkra skorstenssystem. NVI har tillverkat lätta skorstenar sedan 70-talet.


Näldens Värmeindustri AB. I Sverige sker försäljningen genom av skorstenar av Jötul AS. Vi ger Rabatt på våra skorstenar med fri frakt vid köp av vedspis eller kamin. Traditionen att elda med ved är stark hos befolkningen uppe i norr.


Förr handlade det om överlevnad men idag är det framförallt ett billigt uppvärmningsalternativ jämfört med många andra. EU-deklaration om överensstämmelse.

Monterings- och installationsanvisning inklusive produktinformation. Del 1: Systemskorstenar”. Dessutom får du tips och goda råd om du skall köpa skorsten och underhålla rökkanaler på deras hemsidor. Här hittar du det mesta som behövs vad gäller kaminer och skorstenar. Försäljning, montering och service av braskaminer, skorstenar , kakelugnar, vedspisar och bastuaggregat.


Vår flexibla skorsten passar garanterat dig och ditt hem. Skorstenen som passar till alla eldstäder på marknaden. Murstock: Murad skorsten med insattsrör m. NVI skorstenssystem tillverkar kvalitétsskorsten till alla eldstäder på marknaden.


Med NVI´s skorstenssystem bygger du lätt en bra och säker skorsten på ett minimalt utrymme. Den är uppbygd så att du steg för steg ska kunna se vilka delar du behöver till din skorsten. Vi har fortsatt att använda våra vedkapar, vdbodar, vedklyvar och - skorstenar. När övriga Sverige började ifrågasätta slösandet av jordens resurser och återupptäcka fördelarna med vedeldning insåg vi .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg