måndag 30 maj 2016

Hårserum bäst i test

Håret lever sitt eget liv, men med hjälp av hårolja kan torrt och frissigt hår få tillbaka sin glansfulla prakt. Vi har testat håroljor och utsett bäst i test ! Dessutom tipsar vi om tre olika silikonfria varianter för dig som vill ha en hårolja utan silikon. SÅ TYCKTE VI: Fungerar bäst i handukstorkat hår.


I torrt hår blir den kladdig och är svår att fördela på stråna eftersom formulan är ganska seg. Det behövs ytterst lite för att ge effekt, och väl på plats så fungerar den helt okej. Den dämpar frisset utan att tynga ner håret och den luktar gott. Kerastáse Sérum nutri-sculpt, 2kr.


Går lätt in i håret och ger det en naturlig glans, som tyvärr inte blir särskilt långvarig. Helt okej produkt, men inte det bästa vi testat. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Produkterna har använts av både experter och vanliga personer.


Kan hårolja vårda och återfukta, blir håret glansig och dämpas frissighet? Se vilken hårolja som blev Bäst i Test – Läs mer. Denna läckra flaska innehåller ett serum som tar fram det bästa i ditt hår.


Några enstaka droppar gör att håret känns silkeslent och strålar av lyster. Den mjuka känslan kommer ifrån serumets hemlighet: ett extrakt från nimträ som blandats med återfuktande . Vare sig du har torrt, fett, fint eller färgat hår så behöver du anpassa dina hårprodukter efter din hårtyp, för bästa slutresultat. För faktum är att ditt val av schampo och balsam kan göra underverk med ditt hår. Här har vi testat oss igenom schampo- och balsam-djungeln för att slutligen hitta en riktig vinnare när det kommer till . Vilken är egentligen bäst ? Ett hårserum ger håret glans, dämpar friss och håller flygiga hårstrån på plats samtidigt som serumet lägger sig som en skyddande hinna runt hårstråna.


Håroljor för lent hår med stuns – här är produkterna som är bäst i test. Du vill ha: Lent, stunsigt hår. Serum har ofta vårdande egen. Du behöver: En torr olja som ger håret viktlös glans och fin struktur.


Skön och skyddande sprej som funkar både på hud och hår. Spreja på en halvtimme före du går ut i solen och fyll på under dagen om du badar. Sprejen, som är lättapplicera skyddar håret från solens strålar och doftar gott av vanilj, gardenia och apelsin.


Jag har testat olika produkter som ska motverka statiskt hår och ge dig kontroll igen. Upptäck bäst (och sämst) i test ! Statiskt, elektriskt och frissigt hår hör ju ofta vintern till när vi ständigt pendlar mellan kall utomhusluft och varm inomhusluft. John-Frieda-Frizz-Ease-Forever-Smooth-Anti-Frizz-Primer-100ml. Bloggläsarna tipsar: Magiska skönhetsprodukter,rh:veckorevyn.


Hårserum - Hårupplysningen,rh:harupplysningen. Det är ett extremt återfuktande serum som verkligen . Du applicerar medlet i håret och det lägger sig som en skyddande hinna runt hårstråna. Välj hårserum eller olja efter din hårtyp och den effekt som du vill att medlet ska ha på håret. Tänk på att hårserum och hårolja ska användas sparsamt och inte i hårbotten.


Maria Jag trodde inte att Moroccan Miracle skulle fungera, men bara efter en användning så var jag sål mitt hår har . Jämför priser och läs recensioner på Hårprodukter. Välkommen till PriceRunner! Alla produkterna är baserade på en utsökt blandning av tre naturliga oljor, som framhäver hårets skönhet på bästa sätt. Den aromatiska doften av amber .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg