tisdag 10 maj 2016

Loppis helsingborg

Du kan också hitta loppisar som finns i Skåne län under de i Helsingborg. Kom och fynda barnkläder, leksaker, vagnar mm. Loppisar inom 1km från helsingborg. I vår butik hittar du kläder, skor, accessoarer, möbler, glas, porslin och mycket annat.


Köper Dödsbon Bohagstjanst. Vi är också extra stolta över vårt trevliga kafé.

Butiken drivs i samarbete med Hela Människan RIA och Änglaverket. Kommer man Eåker man av Helsingborg södra och när man kommer till första rondellen tar man första avfarten sedan första gatan till höger in på Furutorpsgatan(skyltat). Den åker man ner för backen och svänger vänster(skyltat ) in på Gustavs Adolfsgatan kör den rakt fram under viadukten fram till Östra Sandgatan. Genom att ta emot skänkta varor ger vi arbetslösa en meningsfull sysselsättning med att renovera och reparera gamla saker som vi sedan säljer.


Här hittar du alla secondhand-butiker i Helsingborg. Totalt secondhand- butiker, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder. Oxhallen - Bredgatan 2.

Vi är företaget som tröttnat på en ständig konsumtion av nyproducerade varor. Vi tror att det finns en enorm potential i att ta vara på de ting som redan existerar för att istället skapa ett kretslopp av saker som kan användas av mer än en familj. Vårt fokus är att arrangera pop-up event i Helsingborg där vi främst kommer att . Jaktgeväret stals tidigare i somras i Helsingborg.


Enligt polisen började det med att 50-åringen vid 12-tiden stal saker från en person på bakluckeloppisen på Bryggaregatan. Han kommer sedan tillbaka och hotar personen som han stulit från med geväret, säger Marcus Andersson, inre . Loppmarknader, loppisar , antik och kuriosa i Helsingborgs kommun. Föreningen Frihamnen som driver Hemlösas Hus i Helsingborg har visionen att alla skall ha ett rum – ett hem.


Det finns idag drygt 8hemlösa helsingborgare. Vi tycker inte det är värdigt en stad som Helsingborg och hoppas på att ni instämmer i detta. Frihamnen arbetar oförtrutet vidare på att vår vision en vacker dag . Besöksadress: Gåsebäcksvägen 1. Fredag 8-och när butiken är öppen. Ring så hämtar vi större saker! För öppettider under storhelger och sommar vänligen kontakta butiken.


Röda dagar är butiken vanligtvis stängd. Här är helgens evenemang i Helsingborg.

Konsert, invigning och loppis – här är helgens evenemang. Lördag: Under lördagen invigs Helsingborgs nya trampolinpark Yoump på Väla. Vi har ett ansvar för vår miljö, att vara med och bidra till ett hållbart samhälle och inte bidra till nedmontering av den skapelse vi är satt att förvalta.


Hos oss kan du köpa kläder, husgerå elektronik, böcker och leksaker eller ta det lugnt och njuta av en fika i vårt mysiga café. Våra volontärer finns alltid till hands för att hjälpa eller prata en stund. Plats: våra träningslokaler på Landskronavägen 2 Helsingborg.


Måndagen den januari kl. Kansliet öppet varje måndag kl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg