torsdag 26 maj 2016

Luftrenare tobaksrök

Röklukt som satt sig i väggar, kläder, textilier, etc. Slipp problemen med rök nu och för alltid - vi har luftrenarna, och kunskapen, för att hjälpa dig! GC MultiGas är en av världens mest effektiva luftrenare för att hantera miljöbetingad tobaksrök i små till medelstora inomhusmiljöer.


Den består av en synlig komponent som innehåller miljoner ytterst . Kolförfiltret samlar upp stora partiklar som damm, djurhår och ludd. Det absorberar gaser som orsakar lukt, till exempel tobaksrök , mögel och matos, och minskar effektivt bakterie- och svampbildning.

Var femte svensk är pollenallergiker. Ett sätt att minska problemen är att skaffa en luftrenare till sovrummet. Men att köpa första bästa apparat är ingen bra idé, visar Testfaktas test.


Förutom att det skiljer mycket i effektivitet mellan olika modeller visar testet att luftrenaren Viktor från Stadler Form släpper ut . Orkade inte hålla på sanera badrumet efter varje gång och ville inte riskera att grannarna skulle känna av den äckliga lukten ifall ventilationskanelerna skulle läcka nånstans i kåken, så förra helgen köpte jag en luftrenare för att testa om det fungerade bättre mot lukten. Luftrenare är utrustning som används för att rena luften från farliga partiklar. Luftrenare kan indelas i olika klasser - mekaniska filter, elektrostatiska filter, plasmakluster samt hybrider.


En luftrenare förbättrar ditt inomhusklimat och minskar mängden föroreningar i ditt hem. Luften är full av partiklar som kommer från en mängd olika källor runt omkring oss.

Luften från den ”industrialiserade” världen, kläder, plastprodukter skapar mängder av små partiklar som far omkring konstant i den luft . Och vill du slippa sova med bomull intryckt i öronen bör du tänka dig för innan du köper en luftrenare. Vi har oftast en rad oönskade ämnen som cirkulerar runt i inomhusluften därhemma och som vi gott kan vara utan. Bakterier, damm, tobaksrök , allergener. Och snart är den ju här igen. En efterlängtad tid för vissa, . Med det sköljbara HEPA-filtret och ett aktivt kolfilter försvinner 9 av alla otrevliga partiklar som pollen, kvalster, mögel, tobaksrök och allergener från husdjur.


Luftrenaren har dessutom en luftsensor och ökar luftflödet när den känner av ovälkomna luftpartiklar. För att kunna styra din luftrenare på avstånd får du med en . LUFTRENARE FÖR SÄRSKILDA VÅRDRUM. Alla modeller är utrustade med den unika QleanAir-tekniken som garanterar en fullständig bortfiltrering av alla skadliga gaser och partiklar från tobaksrök. Med QleanUp samlas cigarettfimpar och aska in på ett brandsäkert och luktfritt sätt för att minimera odören från askfat i. Med en luftrenare som filtrerar bort föroreningar och partiklar i luften kan allergikern må bättre hemma. Riskfaktorer för astma i inomhusmiljön är bland annat fuktskador, dålig ventilation, nymålade rum, mjukgörare i plaster och tobaksrök.


Ofta är det samverkande faktorer som tillsammans ger större risk, säger Marie-Louise . För högst luftkvalitet i ditt hem rekommenderas en luftrenare med aktivt kolfilter och tvättbart HEPA-filter. Då rensar du bort 9 av alla farliga partiklar som mögel, damm, tobaksrök , kvalster, pollen och allergener från husdjur. För ännu bättre luftkvalitet har du de nya luftrenarna i Oxygen-serien, dessa ger 9 filtrerad . Vilka partiklar filtrerar en luftrenare ?

Beroende på filtret kan en luftrenare filtrera damm, rök, pollen, hudavlagringar från husdjur, mögelsporer och andra luftburna partiklar som är så små som mikroner. Kolfiltret hjälper till att minska lukter, såsom från matos och tobaksrök , och hjälper till att fånga . Dålig luftkvalitet inomhus kan orsaka svårt obehag, särskilt för känsliga familjemedlemmar som lider av allergier. HEPA- luftrenare av originalmodell fångar upp till 9 av förorenande partiklar så små som mikron från luften i hemmiljön, inklusive damm, pollen, tobaksrök , mögel, allergener och kemikalier från färg, . Eftersom många spenderar en stor del av sin tid inomhus orsakar effekten av dålig inomhusluft i många hem stora besvär, speciellt för familjemedlemmar som lider av allergier.


Vi tillbringar upp till procent av all tid inomhus, men den luften innehåller mängder av föroreningar. Det finns sätt att förbättra den, men en luftrenare är inte bästa lösningen. Levande ljus med flackande lågor, matlagning och långa duschar, flyktiga ämnen från byggnads- och . Med sitt breda sortiment av luftrenare klarar man att uppfylla alla krav för människor med astma, allergirer, husdjur och rökare.


För effektiv bortagning av tobaksrök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg