onsdag 18 maj 2016

Hitachi luft luft värmepump

Välkommen till PriceRunner! Värme tas inifrån skåpet och avges på baksidan. För varje kilowatttimme (kWh) el som behövs för att driva värmepumpen får man ut flera gånger mer energi. Värmepumpen tar värmen från luften och avger den till huset.


Det i sin tur ger avsevärt lägre uppvärmningskostnader. Det är inte konstigt att luft -luftvärmepumpar blivit .

Hitachi Premium Performance RAK-35PSPA. SX Premium är ett i Japan tillverkat kraftpaket fullmatat med innovationer, exempelvis den ledande invertertekniken som bidrar till de omfattande energibesparingarna. Performance luftvärmepump profilerar sig särskilt med dess moderna design och kompakta konstruktion. Den visar sin styrka med en tyst viskning - sommar som vinter. Denna produkt kräver installation av certifierat kylföretag enligt F- gasförordningen, artikel 11.


Om så ej sker förverkas garantirätten. Dessutom riskeras åtal för miljöbrott. Kemikalieinspektionen är ansvarig tillsynsmyndighet.


Vill du kanske göra annat för dina pengar än att betala dyra elräkningar?

Med en värmepump från EnergiLadan, din lokala återförsäljare får du pengar över! Du har alltså nytta av din nya värmepump året om, även om den kan vara olika effektiv på de två uppgifterna. Majoriteten av de värmepumpar som säljs idag, är därför just så kallade luft -luftvärmepumpar som vi nu ska granska. Vill du läsa mer om luftvärmepumpar finns det en bra sida hos Vi i Villa och även Testfakta har en . Karta och vägbeskrivning.


Aircontrol i Borås AB Installation och service av luft - luft värmepumpar samt komfortkyla. Våra luftvärmepumpar kommer från dom Svenska Generalagenterna och har därmed års totalgaranti. SHOFU, PANASONIC, MITSUBISHI ELECTRIC. Jämförelse av COP vid olika utetemperaturer enligt kosumentverkets test på SP SVERIGES PROVNINGS- OCH FORSKNINGSINSTITUT.


Service luft -luftvärmepumpar. Vi servar följande märken. Om du undrar om vi kan hjälpa dig med just . Vi reparerar och utför service på alla typer av värmepumpar såsom bergvärme, frånluft mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg