torsdag 12 maj 2016

Gulvvarme

Hos MAXBO finner du gulvvarme som er enkelt å legge selv. Pergo quickheat er den smarte og enkle måten å få gulvvarme på. Ingenting å støpe i betong, minimalt med besvær – du kan til og med glemme elektrikeren. Bare rull ut quickheat-mattene med innebygde varmekabler, og klikk dem sammen.


Vi mener det skal være trygt og enkelt å få varme og deilige gulv.

Det er derfor vi har driftssikre og energieffektive produkter, jobber med et nettverk av autoriserte installasjonsfirmaer og tilbyr års garanti på våre gulvvarmesystemer. I Ebeco har vi jobbet med elektrisk gulvvarme i nesten førti år. Har man kun panelovner i et rom, vil disse gi mest varme langs veggen og oppunder taket. Gulvvarme vil derimot gi en jevn varme, fordelt på hele rommet.


I en jungel av tips, råd og ulike typer elektrisk gulvvarme kan det være lett å gå seg vill. Dette fordi de ulike utgangspunktene og sluttresultatene vil kreve ulik oppbygging . Vannbåren gulvvarme fra Uponor utnytter hver kvadratmeter!

Gulvvarmen fungerer like bra uansett hvordan du møbler rommet. Med varmen i gulvet vil du slippe oppvirvling av støv og elementer som samler støv. Du kan senke den totale romtemperaturen med 2-grader, og allikevel oppleve den samme komforten og varmen. Dette er grunnen til at stadig flere velger gulvvarme under parkett, tregulv og laminat.


Slik legger du varmekabler og varmeslanger. Vi viser trinn for trinn hvordan du f. Det er kanskje omfattende å installere, men når jobben er gjort, er det likevel verdt det – slik er det med gulvvarme. Det finnes både vannbåren og elektrisk gulvvarme på markedet, og gulvvarmen kan tilpasses den øvrige oppvarmingen av boligen. Hos oss finner du blant annet termostater for elektriske gulvvarmesystemer, . Elektrisk gulvvarme er raskt å installere.


Installasjonskostnaden er svært lav sammenlignet med andre typer gulvvarme. Dessuten har kabler, matter og folie lang levetid. Et gulvvarmesystem fra Byggmax vil gi deg en deilig varme under føttene. I tillegg er det med på å redusere hjemmets totale oppvarmingskostnader.


Vånnbåren gulvvarme gir energieffektiv og komfortabel oppvarming: Hele gulvet lunkes varsomt opp av vann med lav temperatur. En jevn temperatur over gulvet gjør at man slipper overopphetede punkter, slik som f.

Derfor er rådet generelt å legge gulvvarme under flisene – uansett om det er trebjelkelag eller støpt gulv som er det bærende laget. Den viktigste fordelen med gulvvarme er at komforten blir så mye høyere. BilligVVS har gulvvarme fra alle de kjente produsentene. Jevn fordeling av varmen og bedre fyringsøkonomi er bare noen av fordelene med gulvvarme. Kjøp på nett og spar penger!


SAGA Comfort gulvvarme gir deg et lunt og godt gulv. Med enkel installasjon får du en vedlikeholdsfri varmekilde som kan styres helt etter dine egne behov. Du får en vedlikeholdsfri varmekilde som kan styres helt etter dine egne behov. Skjult gulvvarme er en komfortabel, sikker og økonomisk oppvarmingsform for nesten alle rom og gulvtyper.


Lavtbyggende gulvkonstruksjoner er . BOEN parkett og gulvvarme ? Varmen blir flyttet rundt i gulvet i boligen din ved hjelp av rør. Det bidrar til et bedre innemiljø. Du fristilles til å innrede som du vil da veggene er fri for for eksempel panelovner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg