måndag 16 maj 2016

Kostnad solfångare

Vad kostar ett solvärmesystem? Solfångare kostar från 2. Ett drivpaket kostar i storleksordningen 5. En varmvattenberedare med inbyggd solvärmeslinga kostar inte mycket mer än en vanlig varmvattenberedare. Electrotec Energy erbjuder attraktivt pris på solfångare och solvärmepaket!

Vi har satt ihop förslag på färdiga solvärmesystem med priser för inkoppling till villans ackumulatortank och pool. Solvärmesystemen innehåller solfångare , pumpgrupp , solstyrning, flexibelt rostfritt rör med isolering, expansionskärl, kopplingar, mm. En solfångarlåda anpassas storleksmässigt efter kundens behov. Aquasol Big AR indelas i moduler vars storlek bestäms av ett antal glasrutor på kvadratmeter.


Big byggs ihop till en stor enhetlig solfångare från . Ackumulatortanken är hjärtat i ett flexibelt värmesystem med solfångare. Ett komplett system med solfångare och ackumulatortank s.

Vi erbjuder solfångare för villor till ett bra pris, men har även vakuumrör och värmeväxlare. Välkommen till Handskholmen! Solar Tekniks solfångare är godkända av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Högeffektiva vakuumrör solfångare som ger ett högt säsongsutbyte även vid låg solinstrålning på vinterhalvåret.


Inkluderas utan extra kostnad när du handlar solfångarpaket ST STeller STfrån oss! Se bild och och bruksanvisning för . I diagrammet här nedan visas priser för nyckelfärdiga anläggningar från olika elbolag (varav ett nytt, OX2). Alla priser är inklusive moms. Att kunna producera värme utan någon som helst påverkan på miljön är en dröm för många, och med ett pris på noll kronor per varje nyproducerad kilowattimme blir en investering i solfångare ett utmärkt val för både hjärtat och plånboken.


Vakuumrör är en fantastisk uppfinning som över året ger mer energi än plana solfångare av traditionell typ. Våra vakuumrör är tillverkade utifrån särskilda specifikationer anpassade till vårt nordiska klimat för att ge ett bra energitillskott även under vinterhalvåret. Fördelen med vakuumrör är att de har mycket god förmåga att . Hej kära byggahus vänner. Jag har en 2-plans radvilla på 1m2.


Installera solpaneler för varmvatten! Allt fler husägare i Sverige vill producera sin egen el med solceller.

Men hur lönsamt är det egentligen? I den här artikeln gör vi en kalkyl på en solcellsinvestering för ett hus med rätt förutsättningar. Med en nätansluten solcellsanläggning kan du producera din egen el direkt från solen och du kan också . På Nektarios Kessidis hemmamarkna Tysklan producerar solkraftverk i dag el till en kostnad ner mot eurocent per kilowattimma, subventioner borträknade. För bara fem år sedan var priset runt cent. Priset är redan snuddande nära kolkraftens, på runt 6-cent per kilowattimma.


Solvärmens kostnad kan beräknas för en given avskrivningstid. Ska man däremot montera solfångare på en fasad vilket innebär en fasadändring då krävs det bygglov. Det är också viktigt att kolla med grannar om man har närliggande hus omkring sig såklart. Riktningen ska vara sydväst till sydost.


Vid uppvärmning av tappvarmvatten placeras en solfångare på taket på omkring 4-m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg