tisdag 24 maj 2016

Leverans pellets

Vid leverans där det tillkommer extrakostnader ex. Leverans till särskilda områden. Vi kan skryta med en av marknadens bästa pellets.


Att förädla sågspån till ett miljövänligt och effektivt biobränsle är ingen lätt sak. När bulkbilen fyller ditt pelletsförrådet används en slang.

Slangens längd beror på hur nära bilen kan komma. Ju kortare slang, desto bättre, eftersom pelletsen slits en aning i slangen. För bästa kvalitet rekommenderar vi en slang under meter, men chauffören kan blåsa pelletsen . Köp pellets av hög kvalitet. OBS: Just nu har vi leverans inom arbetsdagar för våra trogna kunder. Nya kunder är välkomna med en beställning, dock med en leveranstid på ca 4-veckor.


Bränslepellets med högt energivärde, minimalt med aska och som är skonsam mot din brännare.

Tillverkad av svensk skogsråvara. Expressleveranser kan avtalas särskilt. Slangen på bulkbilen är upp till meter, men kan förlängas till meter eller mer.


Vi rekommenderar dock att ha så kort längd som möjligt på slangen för att . Tips och råd vid leverans av pellets. Undersök i första hand vad det finns som passar dig. Väljer du att platsbygga ett pelletsförråd , finns här tips och råd samlat för att få ett bra pelletsförråd. För att köpa pellets av SCA måste du vara år. När beställningen godkänts och ordererkännande skapats, börjar vi behandla din order och leverans sker normalt inom vardagar.


Ordererkännande skickas vanligen enbart per e-post till den e -postadress . Sveriges Skorstensfejarmästares Riksförbund rekommenderar vår pellets eftersom kvaliteten är ovanligt hög och jämn. Du kan göra din beställning via vår hemsida, e-post eller telefon. Detta är till nytta både för den som eldar och för alla sotare som . Här kan ni köpa billig pellets av hög kvalitet och med snabb leverans direkt till er bostad.


Vi erbjuder pellets både på bulk och i småsäckar till ett bra pris.

Här kan ni beställa pellets direkt från hemsidan, fyll bara i uppgifterna här nedan så behandlar vi er order så fort som möjligt, om beställning sker under helg eller helgdag behandlas ordern tidigast närmaste arbetsdag. Påtala vid beställning om ni vill bli kontaktade före leverans eller om ni behöver längre slang än m. För närvarande är vår webbshop stängd. Bristen på råvaror medför att vi även har längre leveranstider.


Vi beklagar situationen och försöker göra vårt bästa. Klicka här för att se vilka orter vi kör ut pellets till. Vi gör vårt yttersta för att du ska känna dig nöjd. Kontakta oss gärna på telefon eller mail!


Bestämmelserna är ett komplement till . Vid bulkleverans levereras . Vi har en leveransgaranti på dagar på våra produkter. Pellets – leverans efter önskemål. Som kund är det smidigt att själv hämta pellets från vårt lager. Självklart kostar detta alternativ ingenting extra och samtidigt får du som kund möjlighet att träffa oss. Vårt leveransområde är Hallan Västra Götalan Bohuslän, Skåne och delar av Småland.


Vi använder miljöklassade fordon och bilarna är specialutrustade för att köra pellets. Du som kund får en följesedel och ett vågkvitto på din leverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg