torsdag 12 maj 2016

Kamin reservdelar

Här säljer vi reservdelar och tillbehör för spisar och kaminer av en mängd olika fabrikat. Hitta rätt reservdel eller tillbehör till din kamin , pelletskamin eller vedkamin, hos Nordic Heating! Vi har MASSOR med reservdelar till gamla gjutjärns och täljstenskaminer.


Vi kan även i viss mån låta gjuta nya reservdelar. Skicka oss ett mail, gärna med en bild på kaminen i fråga och bifoga . Behöver du reservdelar till en gammal kakelugn eller kamin ?

Vi har reservdelar till både nya och gamla eldstäder. Kontakta Mariebergs med din förfrågan! Ett av Sveriges största och bästa reservdelssortiment för både vedspisar och köksspisar. Tillbehör som brännjärn, roster och roser till mängder av spismodeller.


Med små barn och djur i hemmet minskar ett skyddsgaller risken för olyckor. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Vi ger dig fem års garanti.


Här finns även diverse reservdelar och andra . När du köper en komplett kamin från Contura får du alltid fem års fabriksgaranti.

God service och tillgång till reservdelar är ytterligare en trygghet under hela kaminens livslängd. Vi vill att du ska vara nöjd med din kamin – länge. Därför har vi tagit fram en mängd olika kamintillbehör, för att du ska kunna ta hand om din braskamin på bästa sätt.


Ta gärna en titt i vår produktkatalog som är fylld med . Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor. Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor. Våra kaminer är av hög kvalitet och produceras av de bästa råvaror som finns. Med hjälp av ett sexsiffrigt registreringsnummer kan vi spåra ursprunget till en Scanspis- kamin.


Detta gör beställning av eventuella reservdelar enklare. Ingångskontrollen på råvaror och slutkontroll på produkten är med andra ord unik. Du kan köpa originalreservdelar till din kamin från vår Aduro- webbshop. Om du inte är säker på vilken kamin du har kan du se modellbeteckningen på typskylten på kaminens baksida.


Vi erbjuder års reservdelsgaranti på Aduro-kaminer. Packning set Ø12mm till lucka, Ø6mm till glas (TT40). Reservdelar til braskamin. Reparation Kit till handtag (TT40).


Ugnar, braskaminer, tillbehör och reservdelar Dokumentation från grossisten. Om ni behöver reservdelar till er kamin i Vänersborg, kassett eller kakelugn så hjälper vi gärna till.

Hos oss kan ni även köpa rökrör samt övriga tillbehör. Ring eller besök vår butik om du har frågor, vill se mer av vårt sortiment eller är i behov av rådgivning gällande skorstenar, murning eller kaminer i Vänersborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg