onsdag 11 maj 2016

Svensk värmekabel

För att installeras under klinkers och natursten. For installation under tiled and natural stone floors. Användningsmiljö, Inomhus, Våtrum. Passar till ny golvbeläggning, Klinker, Stenplattor.


Industri och processer med höga krav.

Värme kan vara lösningen på många olika problem. Från små stugor till stora industrier – vi hittar alltid en värmelösning som passar, oavsett vad ditt behov är. Behöver du hjälp att installera en värmelösning från Ebeco? Här hittar du alla manualer du kan tänkas behöva. Med Multiflex kan man enkelt hålla rent från snö och is på garageuppfarter, entréer, ramper, lastkajer och trappor i såväl offentliga som privata miljöer.


På så sätt minimeras risken för halka och man behöver inte skotta, sanda eller salta. Både framkomligheten och säkerheten ökar.

Med rätt styrning blir det även en . Isopad erbjuder en mängd olika värmeband och värmekablar för att ge snabb och effektiv uppvärmning med hjälp av direktkontakt. De är lämpliga för ett brett spektrum av applikationer såsom enkla frost- eller kondensskydd och . Självbegränsande värmekabel kit för frostskydd av vattenledningar samt rör. Dessa levereras färdig kontakterad i längderna 3m - 25m i en transportvänlig kartong. Tillverkarens produktsida . Frostvakt förebygger enkelt skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar.


Värmekabeln kommer med förmonterad stickpropp som ansluts enkelt till ett jordat vägguttag via jordfelsbrytare. Vanliga användningsområden är avloppsrör, vattenrör och vattenmätare i t. Raychem WinterGard FS värmekabel för frostskydd av rörledningar och varmhållning av fettledningar: ett enkelt och energieffektivt frostskydd. Samma standarder ligger till grund för de norska. DROPPSKÅL MED VÄRMEKABEL FÖR UTOMHUSDEL. Mått:3X 7X 12 Vikt kg.


Enkel installation, ansluts med jordad stickkontakt utan krav på el- installatör. Medföljer gör även en rörmuff för anslutning av avloppsrör för avledningen av kondensvattnet till närmsta stuprör.

Så dimensionerar man en installation med värmekablar. Den handlar alltså inte i första hand om golvvärme i småhus och lägenheter, även om . Svenskutvecklad och producerad i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg