onsdag 18 maj 2016

Värmeväxlare alfa laval

Alfa Laval PureBallast is ready for revised G– and the years ahead. Mini ECO har helautomatisk temperaturreglering för både värme och varmvatten. Tappvarmvattnet värms i en separat värmeväxlare , vilket garanterar att det alltid är lika fräscht som det inkommande. Pålitliga prestanda under lång tid.


Olika lösningar för värmeöverföring används i de flesta industriella processer. Alfa Lavals packningsförsedda platt- värmeväxlare finns också tillgängliga i versioner certifierade för .

Bli först med att betygsätta. Val av lämplig värmeväxlare sker efter objektanpassad dimensionering. Separat höj- och sänkbart stativ.


AHRI är en internationell standard för verifikation av . Uppbyggd på standardiserade moduler som enkelt kan anpassas efter effekt, temperatur och tillåtna tryckfall. Styr-och reglerutrustning. Kan kombineras med IQHeat för styrning och övervakning via internet.


Våra värmeväxlare är inte bara utvecklade för att möta dina effektivitets och hygien krav, utan även för en optimal och säker produktion.

Ordern har ett värde på cirka miljoner kronor och bokförs in. Den ryska marknaden är en av företagets viktigaste. Här hittar du ett brett utbud av högkvalitativa värmeväxlare från väletablerade leverantören Alfa Laval. En värmeväxlare används för att överföra värmeenergi från ett medium till ett annat utan att de blandas. Mediet kan vara till exempel luft eller vatten, men även andra typer av flytande vätskor.


Ordern är värd cirka miljoner kronor. Värmeväxlare används främst . Det framgår av ett pressmeddelande. Allt fler gör det med värmeväxlare från Alfa Laval. Civilingenjören Carina Resare är områdeschef för affärsenheten för petrokemi på företaget i Lund. Vi tillverkar kompletta bockade rörkomponenter och rördetaljer till Alfa Laval.


Samtliga ingående komponenter är tillverkade av syrafast stål 1. Vi erbjuder moderna centraler och växlare från Alfa Laval. Kompakta och lättinstallerade med hög.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg