fredag 27 maj 2016

Erikshjälpen eslöv

Under mars månad pågår konstutställningen ”Återbruksbilder” på Medborgarhuset i Eslöv. Det är tavlor som skänkts till second hand-försäljning och som nu vill ha nya ägare. När du handlar hos oss är du med och förändrar välden - ett litet steg i taget.


Det bästa är att sortimentet växlar från dag till dag. Välkommen att fynda och skänka, både av dina saker och din tid. Erikshjälpen Second Hand Vi har allt från nästan nytt till riktigt gammalt.

Vi tar emot: Kläder (hela och rena), skor och textilier Möbler, tavlor, prylar och leksaker Hem . BolagsforIdeell förening. Vintagekartan är den nya smarta sajten för dig som söker secondhand-butiker i Sverige! Andra vintagebutiker i närheten.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Inga framtida tider eller datum är inlagda för denna loppis. Kontaktinformation för loppisen. Loppisen har ingen hemsida. Information om loppisen: .

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Framsidan av Eslövs bibliotek. There is a broad range of cultural activities of high quality and a lively association scene within most interest groups.


Facilities for culture, swimming and . Anders Molin, Bernt Dahlgren och ett antal volontärer tog emot oss. Det var Jörgen som hade fixat så vi fick göra besöket utom ordinarie öppettid. Familjedag, Storgatan, Eslöv.


Cykelauktion av omhändertagna cyklar på Storgatan, Eslöv. Det finns mer än 1cyklar i år! Wednesday extended to PM. Fönstren i butiken är treglas i aluminiumbågar. Konstruktionen är äldre och skicket är enklare bruksskick men fullt funktionell.


För den som vill ha en skolbänk så hade dom en hel massa bänkar ute i en lagerlokal. Priserna ligger ganska ok, det var ordning och reda, kläderna hängde fint på galgar och ställningar. Där fanns allt från böcker, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg