fredag 20 maj 2016

Kakelugn insats

Skillnaden mot den mindre kassetten är att insatsen ofta har en mer rejäl brännkammare. Här säljer vi kassetter för montering i kakelugnar. Spisinsatserna är ofta gjorda för egen inbyggnad och du kan alltså mura in . Har du en äldre modell av Cronspisen flat kakelugn där insatsen har gjort sitt. Nu kan du byta ut din gamla insats i ugnen och köpa en modernare med högre förbränning.


Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare.

Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! I Bosared mellan Ambjörnarp och Mossebo fanns en gammal kakelugn som en gång gjorts om till öppen spis. Nu fick vi sätta in en Contura IModern kamin- insats samtidigt som vi drog en slang genom skorstenen för att göra såväl installation som skorsten säkrare.


Men inte nog med det – för på andra . Vet att det finns nya kakelugnar som är vattenmantla men detta var en insats man stoppade i den befintliga, dock skulle man få . Kakelugn eller braskamin? Men satsar du på en insats kan du förbättra verkningsgraden till - procent. Insatsen gör också att man får en mer kontrollerad förbränning, vilket ger högre verkningsgrad.


Det finns många olika modeller och fabrikat att välja mellan.

Gjutjärn med flänsar är ett bra val. Rörspisen är i princip exakt uppbyggd som en kakelugn , fast utan det påkostade utanpåverket: kakelplattorna. Den har en insats som byggs in i betongblock och putsas eller målas. För kakelugnar som ej kan eldas med ved finns nu en lösning. Den svenska tillverkaren Vauni, som specialiserat sig på skorstensfria eldstadskoncept, lanserar en produkt som löser problemet med att många vackra kakelugnar inte kan användas på grund av vedeldningsförbud eller icke fungerande . Se vårt gedigna sortiment av runda och rektangulära kakelugnar.


Kan även anvädas för inmurning i ex öppna spisarViss leveranstid kan föreko. Vi har kakelugnen för ditt hem. Fast belopp, oavsett verklig kostnad.


Guide: Kamin, kakelugn , insats eller skortstensfri. Vad gör dig varm i hela kroppen – en romantisk kakelugn eller en futuristisk kamin? Vad du än väljer, öppen spis, spis, kakelugn eller någon annan av Brunners värmeprodukter, så märker du att de är värda sitt pris! Alla delar är tillverkade av skickliga hantverkare och till 1 i Tyskland. Våra ledande innovationer och idéer om värmesystem, öppna spisar, kaminer och ugnar har redan övertygat kunder . I vår gamla västerbottensgård har vi en öppen spis med insats samt kommer att sätta in en vedspis i köket.


Sveriges största återförsäljare av Contura. Förutom detta har vi stort utbud av gamla kakelugnar, nya kakelugnar, täljstenskaminer, vedspisar och insatser för frimurning av olika slag. Vår styrka är kompletta . Hos Brasvärmegruppen hittar du kaminer av högsta kvalitet.

Vi utför all installation från eldstad till skorsten. En kakelugn är en rejäl värmekälla till din bostad. Det är viktigt hur du placerar en kakelugn , centrerat i huset är det bästa läget. Har du en befintlig kakelugn men som behöver restaureras så hjälper vi .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg