måndag 7 augusti 2017

Ivt värmepump test

IVT Nordic Inverter KHR-N utmärker sig med positiva värden i flera deltester. Inför ett värmepumpsköp vill du självklart ha så oberoende information som möjligt om de värmepumpar du är intresserad av. Men vilka tester görs egentligen på värmepumpar och hur bra hjälp är ett testresultat inför ett värmepumpsköp? Det undersöker vi i det här blogginlägget.


Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen.

Därför är samtliga värmepumpar i jämförelsen vettiga köp, även om vi rekommenderar någon av de som utnämnts till ett Bra val. Vilken bergvärmepump är bäst i test ? Allt fler väljer att skaffa bergvärmepump i Sverige. Jämför priser, besparing, ljudnivå och SCOP-värden hos oss. Beställ upp till kostnadsfria offerter hos Greenmatch! Mitsubishi med lägsta uppmätta ljudeffektnivå ned till 32dB.


Luft-luftvärmepumpen från IVT. Lycka till med valet av värmepump !

Få upp till fyra kostnadsfria offerter utan förplikelser på GreenMatch. För flertalet värmepumpar mättes upp en ljudnivå på hela decibel, något som alltså utgör en relativt stor skillnad mot exempelvis IVT som var överlägset bäst utav de . I tabellen finns också en uppgift från tillverkaren om vid vilken lägsta utetemperatur som deras värmepump ska klara av att leverera värme till huset. Bergvärmepumpen IVT Premium Line EQ Cär den enda värmepumpen i detta test som är märkt med det nordiska miljömärket svanen.


När kraven börjar gälla kommer det bara få säljas värmepumpar som klarar kraven. En värmepump , som har fått bra testresultat i oberoende tester är ett tryggt och säkert val. Energimyndigheten utser aldrig vinnare i sina tester , utan redovisar bara resultatet kategori för kategori. Ett test på bergvärmepumpar kan hjälpa dig i traven. I 6fall har felen gällt fläkten medan kompressorn i fall gått sönder.


Panasonic hamnar på listans andra och tredje plats med modellen Eoch 7skador samt E12 . DTI (Danske Teknologiske Institut) är Danmarks motsvarighet till SP (Statens Provningsanstalt). Nordens mest omfattande värmepumpstest på uppdrag av Energistyrelsen i Danmark. Med en värmepump får du ett skönt inomhusklimat, året runt. Inte för kallt och inte för varmt, utan precis den temperatur som du vill ha. Värmepumpen kan hålla en konstant temperatur året runt.


Vi säljer endast värmepumpar med installation för att kunna garantera funktionen , letar du endast efter värmepumpen så är det till grossisterna du skall vända dig. För bergvärmepump ingår värmepump , borrning med grävning etc, VVS- och el- material samt arbete i priset.

Problemen med värmepumpar fortsätter att slå rekor och försäkringsbolagen vadar i anmälningar. Men att reklamera en trasig värmepump till branschens egen reklamationsnämnd kostar pengar, och ytterst få konsumenter gör det. Nu kräver Sveriges Konsumenter en förändring. Den här metoden tar frisk luft utifrån för att skapa inomhusvärme och tappvarmvatten. AV broschyrerna att döma är.


IVT ´s värmepumpar gör upp till grader varmt värmevatten via kompressorn. Bosch och Carrier och alla de andra gör som max.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg