måndag 28 augusti 2017

Värmebaronen österslöv

Vi har värmt Sverige i över år. Samtliga energi- och värmekällor tillverkas i Sverige i egen fabrik och är miljöcertifierade. Efter julledigheten kunder Richard inte släppa tanken på att starta sitt pensionat, han letade runt i trakten.


Men lösningen fanns närmare än han anat. En dag på jobbet föll blicken på rucklet på andra .

Här tillverkas det vedpannor, pelletspannor, pelletsbrännare, solfångare och elpannor. Förra året gick företaget med vinst. Värmebaronen i Österslöv bygger ut.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 7miljoner. Men drömmen om en egen krog gav inte med sig.


Mitt emot företagets lokaler såg byborna och kollegorna en gammal övergiven . Kommersiella lokaler för MediaMarkt, Stadium och Kungsängen.

Beställare: IKANO fastigheter. Flis- och barkeldat fjärrvärmeverk. There are no stories available. KORT OM KUNDEN: En modern framgångssaga om ett företag. Richard Nilsson uppfyllde sin dröm i en gammal stärkelsefabrik.


Efter mycket jobb återuppstod fabriken i skepnad av en fantastisk krog som efterhand byggts till med två olika hotelldelar och matlagningskök. Vi valde Österslöv mkt tack vare närheten till sjön då jag är mkt sportfiskeintresserad och hon älskar att bada men givetvis följer hela familjen ibland med ut på sjön. Aug LuNdBERg RAPPORTERAR: Några ord från produktionschefen: 45.


Vrams Smide på kv Niagara. August Lundbergs Byggservice. Semesterminnen från Malmö Nation 47. Allt från en elpatron på kW upp till den största elpannan på 7kW.


För inte så länge sedan installerade man ofta elvärme som primär värmekälla i villor och fastigheter. Förvärvet gjordes i juni. Ingenjörsfirma Leif Karlsson har lång erfarenhet av solfångare.


Han kommer därefter att arbeta . Kom in till oss och se hela vårt sortiment!

CEO Berth Nilsson is still running . I et tidligere fabrikklokale i Österslöv nordøst i Skåne er det i dag en moderne restaurant med hotell og konferanserom. This family chose electric boiler Elomin III instead of a geothermal heat pump. The low investment cost meant that they could also buy additional insulation.


You get the best comfort and value for money when you choose. Compare us with our competitors and see for yourself!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg