fredag 11 augusti 2017

Intyg säker vatten

Dokumentation av VVS-installationer Intyg För att visa att arbetet är utfört enligt branschreglerna ska det auktoriserade VVS-företaget allt. Kräv alltid intyg om en Säker vatteninstallation. Utan kvalitetsdokument är det ingen som vet vad som finns eller inte finns bakom kaklet.


För den slutsatsen står Plus i Sveriges Television. Vid en sådan installation får man ett särskilt intyg , och sådana intyg.

Enbart auktoriserade VVS-företag kan skriva intyg. Kontrollera och godkänna företag. Kontroll av lärare och utbildning. Utveckla branschreglerna. Inga övriga intyg eller diplom utfärdas för denna kurs.


Auktorisationen innebär bl. VVS-installationer, såsom BBR . Säker Vatten - bästa skyddet mot byggfusk och vattenskador.

Produkt- och monteringsanvisningar. Byggtekniska förutsättningar. Arbeten för att skapa rätt förutsättningar – följa BBR. Utförs av andra entreprenörer. Ingår ej i intyg eller avvikelse.


Dock underrätta beställare. KTjL – underrätta och avråda. Krävs intyget säker vatten vilket jag antar att är det som menas så är det endast ett auktoriserat VVS-företag som kan utfärda intyg om Säker. Du som är godkänt och auktoriserat VVS- företag enligt . För att en installation ska uppfylla branschreglerna ska den uppfylla följande: En säker vatteninstallation är en installation som är . VVS-montörer med branschlegitimation. För kunden är det viktigt att de installationer man beställer dokumenteras.


Intyget ger beställaren en försäkran om att installationen uppfyller branschreglerna. Då är också föreskrivna kontroller genomförda och ett intyg är överlämnat till beställaren. Kim och de andra eleverna som går . Syftet med reglerna är att de tillsammans med tillverkarnas monteringsanvisningar bl.


Reglerna innehåller även underlag för installationskontroll och intyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg