fredag 18 augusti 2017

Rusta engångsartiklar

På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Chatta med KundserviceStarta Chatten. Engångsmuggar i olika färger och mönster. För smidig bakning utan extra smör eller onödig disk.


Fungerar även i mikrovågsugn.

Stabila pappersmuggar för utflykt, picknick etc. Kan användas till både kalla o. Duka inbjudande för trädgårdsfesten, kala. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor!


Vår engångsavdelning är fullproppad med allt du kan tänka dig! Som du hör på namnet finns här folieformar, sugrör, servetter, plastmuggar, fryspåsar, supersmarta papptallrikar och plastbestick. Här hittar du allt för picknicken, partyt eller barnkalaset.


Brett sortiment av engångsartiklar i papper och plast.

Finns online och i butik. Festdekorationer, engångsartiklar och annat kul till festen kan du hitta här! Bra priser och snabb lev.


Vi önskar dig en fin dag med familj och vänner och passar på att tipsa om att vi startar vår stora sommarrea idag! Behöver du fylla på med engångsartiklar , ljus eller filtar har våra varuhus öppet. We wish you a great day with family and friends . Skriv in din dammsugarmodell i sökrutan eller välj den i listan. Dammsugarens modellnummer hittar du på en rektangulär skylt, oftast placerad på undersidan av din dammsugare.


Hej igen med uppiggande färg! Jag har porslin och sånt mest i dova milda färger eller vitt men i bland är det ju sååå kul och effektfullt att duka med färgsprakande saker. Dukningen på bilderna består av produkter från DUNI.


Någon som har varit på Dollarstore? Som lågprisbutiker a la Överskottsbolaget, Rusta , osv Eller har dom en viss egen inriktning? Dom etablerar sig lite runt om i Skåne f n. Alla i trakten vet att det hemliga företaget är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg