torsdag 10 augusti 2017

Oljefyllda elradiatorer gnosjö

Gnosjö Klimatprodukter AB …är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda. Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer , . Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste.


Kräver installation av behörig elinstallatör.

ELRADIATOR GNOSJÖ 800W ELEKTRONISK TERMOSTAT 230V 67X40CM. Miljöradiator Med Elektronisk Termostat, För Badrum Samt Våtutrymme. Välkommen till PriceRunner! Radiatorn har en mycket noggrann elektronisk termostat som har en temperaturavvikelse på enbart ± °C. Tack vare att den inte bränner damm är . De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat.


Radiatorerna är uppgraderade till IPsom betyder att de även kan användas i våtutrymmen. Väggfästen samt fötter medföljer.

I 400V har vi en modell på 700W. Med mångårig erfarenhet när det gäller produkter som olje- och elradiatorer , infravärmare, värmefläktar, konvektorelement och kalluftsfläktar har du många produkter att välja på. Oljefyllda Elradiatorer - företag, adresser, telefonnummer.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. På Clas Ohlson online hittar du allt för hemmafixaren. Element med elektronisk termostat för 230. Jag har tänkt mig 3st 400W oljefyllda radiatorer. Ett oljefyllt element är en oerhört enkel konstruktion så varför skulle ett element från Gnosjö vara bättre?


Köpguide för dig som är intresserad av att veta mer om oljefyllda och eldrivna element. Därför i denna guide ska vi gå igenom vad man ska tänka på när man köper radiatorer och hitta just rätt radiator med rätt element just för dig. Termo Gnosjö oljefyllda radiatorer och elelement. Den oljefyllda panelen ger den vattenburna värmens fördelar rent miljömässigt, då inomhusklimatet anses bli bättre än med en konventionell elpanel.


I allmänhet upplevs luften inte lika torr som med konvektorn. Om detta går dock åsikterna isär!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg