onsdag 16 augusti 2017

Contura 560t pris

Alla har vi våra favoritrum. Någon föredrar det avskalade och rena. En annan vill ha ombonat och mysigt. Oavsett din smakriktning är känslan viktig. ANSÖK OM DELBETALNING HÄR.

Jag vill ha mer information och offert på denna produkt. Den ger kaminen ett modernt och kaxigt uttryck. Kaminen kan även kompletteras med värmelagrande powerstone.


Erfarenheter vattenmantlad kamin? Köp täljstenskamin till bra priser - Kaminbutiken. Besök vår kaminbutik vid Stockholm.


En nyhet vi är säkra på att du kommer att uppskatta är att luckan kan öppnas utan handskar eftersom handtagen inte blir varma.

Delbetala förmånligt med. Uppdelat på räntefria delbetalningar. I månadsbeloppet ingår uppläggningsavgift 495 . Lägg till i varukorgen Antal. Contura 556T finns i färgerna Svart , Grå.


Boka gratis hembesök med diplmerad energivägledare. Välkommen till PriceRunner! Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Den minsta modellen i den rejäla 610-serien.


Snygg Artstone omger braskaminen och ger en moder touch. Vårt produktsortiment - contura - 560t. I Spishuset Wasa Ab´s breda produktsortiment hittar du alla typer av brasvärmeprodukter så som braskaminer, täljstenskaminer, gjutjärnskaminer, murspisar, kakelugnar, kakelkaminer, spiskassetter och skorstenar. Majoriteten av våra kaminer är tillverkade i Sverige och Norge.


Mariebergs Kakelugnsmakeri.

SPARA Njut av värmen året om. Red dot design Miljömärkt med Award-belönade Svanen. Bosch smu58m22sk med energieffektivitetsklass . Det är ju ingen bamsekamin (145kg) så den kan ju inte utföra underverk.


Vad är era erfarenheter ? Skulle jag idag sätta in en kamin igen skulle jag definitivt ta så mycket täljsten som det gick att hitta inom den pris o designklass man har att röra sig inom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg