onsdag 23 augusti 2017

Infravärme uteservering

Heliosa värmare - snyggare, snålare och varmare! Här hittar du också Alfresco för effektiv uppvärmning med bredare värmare. Mysvärmaren Suwood Marino och den effektiva Pyramidvärmaren är för gasol. Beställ effektiv terrassvärmare för lokaler hos Amgas!


Behöver du kunna flytta den enkelt?

Kommer den sitta skyddat från vatten och vind eller behöver den vara korrosionsbeständig? Om inte, välj en värmestrålare . Skapa infravärme med terrassvärmare, IR-värmare och belysning. I dag handlar det om stora pengar för en uteservering om man kan starta säsongen tidigare och avsluta senare. Om du vill förlänga sommaren med terrassvärmare eller infravärmare då har vi ett stort sortiment av infravärmare till dig. Comfortinfra används främst för att ge värmekomfort året om ute på altaner, balkonger, uteserveringar mm.


Frico infravärme ger behaglig värme året runt på terrasser, balkonger och uteserveringar. Det som startade trenden på allvar var nog att så många uteserveringar upptäckte fördelarna med terrassvärmare och man började se dem i alla möjliga olika.

Infravärmare som inte löser ut jordfelsbrytare. I princip finns det alla varianter av storlekar och värmekraftalternativ oavsett om det är infravärmare , halogenvärmare, fotogenvärmare eller gasolvärmare som du . Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. Denna teknik gör sig perfekt på terrassen hemma men samtidigt används den av många uteserveringar och fik.


Dinner 2 Göteborg Bild: Solig och härlig uteservering med infravärme vid behov. Vi är tillsammans med stora delar av det svenska folket, omåttligt förtjusta att en varm sommardag sitta på en tilltalande uteterrass. Men tyvärr verkar det ibland som att den svenska väderguden inte delar detta intresse, kalla vindar och minst sagt omilt väder . Våren lyser med sin frånvaro, men kalendern talar sitt tydliga språk.


Uteserveringarnas tid är här. Det innebär att Göteborgsveckan drar igång för vår del. Vill du oxå ha vår hjälp? Då är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mail, så kikar vi förbi och förevisar hur man bäst vädersäkrar sin uteservering eller . Med minst 21-gradig infravärme lockar Solstugan i Fredhäll med en exotisk terass, bar, livemusik, och såklart mat. Våga vara först på vår uteservering.


Få saker går upp emot att njuta av värmen på en uteservering i solskenet. Vem vill inte inleda helgen med något gott att äta, ett glas vin, en kall öl eller en tropisk drink - och samtidigt få lite färg på kinderna?

Vi har samlat uteserveringar. Vad vore vårsol och sommarvärme utan härliga uteserveringar ? Om vädret sviker finns markis, infravärme och filtar redo. Strandbryggans uteservering ligger på pontoner vid Strandvägen och den som vill kan parkera sin båt här (det är dessutom möjligt att hyra båt). När öppnar Stockholms bästa uteserveringar ? Efes uteservering har fått en rejäl ansiktslyftning i år med nya möbler och stämningsfull belysning. Välkomna till en mysig uteservering mitt på gågatan i centrala Borås!


Sommar i Göteborg är lika med rosé och öl på uteservering (om det så är med filt och infravärme ). Men vilka är egentligen Göteborgs allra bästa uteserveringar ? Auktonsverket Inne på Auktionsverkets mysiga innegårdar kan du äta mat både från Kafé Magasinet och Tacos and Tequila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg