tisdag 29 augusti 2017

Kota bastuugn

KOTA vedeldade bastuugnar. Kota Family bastuugnar uppfyller alla krav som ställs för en bra bastuugn. Stor stenmängd garanterar effektiv badkastning. Kota bastuugnar har lång livslängd då de är tillverkade av kraftig stålplåt, materialtjocklek i eldstadens tak är mm.


Eldstadslucka med dragreglering garanterar bra . Den stilfulla och solida Kota Kuru är en utmärkt bastuugn som skapar genuina och sköna bastubad.

Luckans trähandtag gör det. Ugnens konstruktion är baserad på effektiv eld och luftcirkulation, för snabb uppvärmning och lång livslängd. Emaljen ger ugnen ett bra rostskydd . Vi har förnyat vår bastuugn Kota L som nu säljs i förbättrat utförande under namnet Kota Luosto.


Förutom mycket bra hållbarhet och badkastningsegenskaper har den nya Kota Luosto bastuugnen ställbara fötter och en glaslucka av gjutjärn med ett kraftigt handtag. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Bastuaggregat från Byggmax. Ett toppmodernt aggregat eller en traditionell vedeldad bastuugn ? Bygg bastu självVill du kunna bada bastu när och hur du vill ?

Glasdörren låter dig njuta av den varma glöden vid bastun. Vedeldad bastuugn för en bastu i storleken 8-kubikmeter. Stenmagasinet rymmer kg sten (ingår ej). Glaslucka som sprider lågornas sken i basturummet. Vattenmagasin runt stenbehållaren ger tillgång till varmt vatten via en kran på ugnens sida.


Välkommen till PriceRunner! Vår nya effektiva bastuugn Kota Kuru, som passar mindre basturum, finns nu att köpa med en frontplacerad vattenbehållare. Snygg och slitstark Kota Kuru är det . Kota Inari är en mycket vacker och rustik bastuugn som samtidigt har en modern design. Perfekt för långa, mjuka bastubad och ideal för badkastning.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Leverantör: NV Sauna Sweden AB. Delvis Ytterhölje , Kan placeras 30mm från brännbar vägg. En bra bastuugn med stor stenmängd.


Kota har länge varit marknadsledande i Finland på vedeldade bastuaggregat. Fördelen med Kota är just kvalitén. Description: Kota bastuugn vedeldat i gjutjärn.


Ugnen är tillverkad i sektioner som travas på varandra.

Konstruktionen ger ordentlig luftcirkulation genom stenmagasinet. Kota gjutjärnsugn kan kompletteras med liter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg