fredag 11 augusti 2017

Pelletskamin drag

Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. Skorstenslös pelletskamin ( DRAG ). KMP Mysinge kan även fås med täljsten.


Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill!

KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten. Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en . Det generösa glaspartiet på kaminen gör det möjligt att se lågan från flera håll i rum. Pelletskaminer utan skorsten finns det? Klart att det finns, och det är en Svensk patent från Ariterm i Kalmar.


Vilket gör att du inte behöver bygga en dyr skorsten i huset. Utan bara ett hål genom väggen, visst är det otroligt? En film som visar installation av KMP drag tillsammans med en pelletskamin från Ariterm.

Har tyvärr köpt en mysinge och vägg fläkten kmp drag av Jämtkraft i östersun den funkade bra tills det blev över -då frös den ihop det var. För en modell av pelletskaminerna finns testresultat både med en vanlig skorsten och med väggfläkten KMP Drag. En pelletskamin kräver lite el för att fungera. Kaminen KMP Neptuni har testats både med skorsten och med väggfläkten KMP Drag. Med Ariterm Drag kan en pelletskamin istalleras utan skorsten vid en yttervägg.


Du kan välja bland ett stort antal modeller, ytmaterial och färger. Artiterm kaminerna är moderna och effektiva värmekällor. De kan även användas som huvudsaklig uppvärmningskälla. I ett normalhus kan upp till. Med KMP Drag behövs ingen skorsten.


Vid installation av Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig skorsten. Unik lösning för installafion av kamin utan skorsten. Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pel- letskaminerna Mysinge, Solberga, Neptuni och Ekerum utan skorsten. Med Drag behövs ingen skorsten.


I en normal villa kan en pelletskamin ersätta upp till. Vår populära pelletskamin Mysinge är tillverkad i gediget gjutjärn och är en traditionell kamin med generös glasruta in mot eldens sken.

Finns det några på detta forum som har en sådan kamin och kan dela med sig med sina erfarenheter, bra som dåliga. Sidor och topp är lackerade i mattsvart och fronten är utförd av rostfritt stål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg