måndag 14 augusti 2017

Jötul skorstenar

I denna animerade kortfilm ser man på ett enkelt och pedagogiskt sätt hur alla delar i skorstenssystemet ska sätts ihop. Valet av monteringsalternativ är för en standard Jøtul skorsten , men möjligheterna är många fler. Filmen visar alla detaljer, från kopplingstycket till de sista detaljerna på taket, vart de ska sitta och hur de . Vi har ett brett spektra av lackerade och emaljerade skorstenar.


Våra auktoriserade återförsäljare hjälper dig att hitta den produkt som passar dig bäst.

En trygg och modern skorsten till din kamin eller eldstad. Det uppfyller alla EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Systemet med skorsten och rör är . Näldens Värmeindustri AB. NVI har tillverkat lätta skorstenar sedan 70-talet. Ved är både förnybar och inhemsk vilket har många föredrar.


Helt enkelt en kvalitets kamin.

Välkommen in till oss och se hur den fungerar i våran utställning. Contura Kaminer och Insatser. Morsoe Kaminer och Insatser. Jötul Kaminer och Insatser.


Josef Davidsson Kaminer och vedspisar. För at beräkna vad som krävs för at sätta upp en stålskorsten hos dig har vi tagit fram et beräkningsprograJøtul skorsten är marknadens säkraste skorstenssystem. Finns som standard i dimensionerna 12151och 2mm. CE-märkt och uppfyller alla EU:s hälso, miljö- och säkerhetskrav.


En rökgasfläkt kan hjälpa till i svåra vindlägen. Premodul är en modern skorsten som matchar både din braskamin, inredning i rummet och tegelpannorna på taket. I synnerhet då man har hög takhöjd kan skorstenen förstärka rummets rymd. Den utvändiga skorstenshuven väljs i rött eller svart. Inga spännband utan en stilren och tidlös design som passar de flesta arkitekturer.


Förutom svart, grå och vit som är standard kan du,som tillval, få vilken färg du vill samt koppar, mässing och . Har du frågor eller funderingar om vårt kaminsortiment, ring gärna någon av våra säljare. Scanspis tillbehörsprodukter produceras hos Jøtul Accessories, som är Nordens största producent och leverantör av kvalitetsprodukter till kaminer, spisar och skorstenar.

Produktsortimentet är stort, och Jøtul Accessories är landets största expert på rökrör och andra installationsprodukter, samt skorstensrehabilitering. Här har du några bilder av Iserås utförde arbeten och monterade kaminer. Skorstenar kan vi erbjuda från NVI samt Premodul. Kolla in vårt sortiment redan idag!


Vi erbjuder även renoveringar samt Umeås största kaminutställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg