torsdag 24 augusti 2017

Wallgrens rör

Vill du byta ut hela ditt värmesystem eller vill du endast byta ditt badkar? Vi hjälper dig personligen med det som just du du behöver . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och reparation av värme vatten och sanitetsanläggningar och därmed förenlig verksamhet. Längst in på Mejerigatan hittar ni vår butik, vi har stor utställning av badrumsinredning men vi har även krokar, frotté, tvättkorgar, tvålar, doftljus, tvålpumpar, poolrengöring och mycket annat. Vi har ett sort lager med VVS material, vi utför allt inom VVS, bygg och plattsättning.


Effecta har miljövänliga helhetslösningar för uppvärmning av villor och fastigheter. Vi erbjuder följande produkter. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Vi har 350mbutik med badrumsutställning, kakel, klinker, reservdelar, VVS artiklar, frotté, krokar, tvålpumpar och en mängd andra tillbehör.


Ansvarig Hans-Åke Vallgren år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Box: Address: Mejerigatan 2. Stor erfarenhet och hög servicegrad. Här hittar du en förteckning över särskilt kunniga återförsäljare som har genomgått utbildning hos Svedbergs i Dalstorp. There are no stories available. Se hela Daniel Gindemos profil.


Dina kollegor, skolkamrater och ytterligare 5miljoner yrkespersoner finns på LinkedIn. Wait while more posts are being loaded. Sveriges största söktjänst för öppettider.


Observera att några av dem har kompetens både som grävare och kring rörmokeri. Tänk också på att avvakta en stund med att ta vidare kontakter, de namn som finns på listan vet i vissa fall inte om att de ska bli inbjudna och de . Forserums Rör - Thermia Värmepumpar. Heating – Ventilation – Energy efficiency.


View details View stand 267. Ja, registrerad för F-skatt. Firmor för byggnadssnickeriarbeten . Wallgrens Byggservice i Göteborg AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg