måndag 28 augusti 2017

Kyl och frys service göteborg

Vi arbetar med alla fabrikat. Reparation av tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, spis, side by side, kylskåp, kyl och frys , frysskåp, mikrovågsug. Vi säljer och reparerar vitvaror som kylskåp, tvättmaskiner och spisar, men även köksredskap och hushållsmaskiner. Hushållsmaskinservice och vitvaruservice i Göteborg Har du problem med någon utav dina hushållsmaskiner?


Inga problem, det löser vi!

Vi reparerar alla fabrikat där . Tvättmaskiner, torktumlare, kyl och frys samt spisar och mikrovågsugnar. Behöver din kyl , frys , tvättmaskin, spis eller diskmaskin service eller repareras? Hör av dig till mig, Sten Bergqvist på telefon eller e-post, så bokar vi in ett besök redan idag. Vi utför reparationer och service av era hushållsmaskiner hemma på plats hos er.


Vi ger snabb och bra service. Alltid service på plats med fullt utrustade servicebilder.

Därför väljer många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Göteborg att anlita Maximal Hushållsservice. Kylservice när du behöver den i Göteborg. När du anlitar oss för reparation och service kan du lita på att du får snabb. På jakt efter en hushållsassistent, dammsugare eller tvättmaskin? Electrolux Home på Backaplan i Göteborg har allt inom kök och vitvaror för ditt hem!


Välkommen för en kostnadsfri konsultation! Utvalda av Electrolux som utmärkta komplement till dina hushållsapparater och ditt hem. Självklart är våra installatörer auktoriserade. Insemo utför service av vitvaror och hjälper dig inom området Stenungsun Tjörn, Orust, Kungälv och Göteborg. För vår service gäller nya RUT avdraget.


Rutavdrag ges för: Nya regler för reparation av . Vi är din fullservicepartner inom värmepumpar, storkök, vitvaror, tvättstugor och kylanläggningar. Anlita oss för allt från köp till service och reparation. Hitta din lokala Husqvarna-Electrolux-godkända servicepartner.


Restaurang Service i Göteborg AB.

Strandvägen 5 Stenungsund. Vi har mångårig erfarenhet av försäljning och service av tvättstugeutrustning. Vi är märkesoberoende, och servar alla fabrikat! Privatpersoner, hushållsmaskiner. Försäljning, service , reservdelar och tillbehör.


Skärtorsdag stänger vi kl 13. Här bokar du besök av våra servicetekniker. Cylinda Service är Cylindas serviceorganisation med egna servicetekniker som alla är specialutbildade på Cylindaprodukter.


För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, fyll i så mycket som möjligt av nedanstående. Du kommer få ett sms med datum och tid för ditt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg