måndag 28 augusti 2017

Byske kamin

Ugnen passar i de modernaste hemmen likaväl som i stugan. Välj mellan två varianter, den Lilla eller den Stora. En rejäla gjutjärnskaminen för flera generationer.


Modulskorsten med takhuv, koppling till kamin , genomförningar i tak levereras komplett för att byggas på plats. Byske bygger på modern förbränning med anor av gamla kakelugnars tradition och tänk.

Kamin - kaminer , skorstensrenovering, braskaminer, murspisar, insatsrör, eldstäder, murare, skorstenar, spisinsatser - företag, adresser, telefonnummer. Sammanlagt finns det idag olika företag i närheten av Byske som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Byske. Vi har allt inom kakelugnar, kaminer , skorstenar, murspisar och andra eldstäder. Grunden för detta är vår långa erfarenhet och brinnande intresse för eldstäder.


Vi har över års erfarenhet av braskaminer, vedkaminer, skorstenar och förbränning. Tillverkningen av kamin och tillbehör sker dels vid egen anläggning i Byske samt hos underleverantörer i Sverige och Polen.

Besök Byske Ugnens webbplats. Westbo kaminer är moderna kaminer kopierade på traditionella modeller. Stäm av med kommunens stadsbyggnadskontor vad det är för regler som gäller när det gäller bygganmälan och bygglov. Den som bor i ett flerfamiljshus behöver sällan en eldstad som värmekälla, medan den som bor i villa kan värma upp hela huset med rätt kamin. Vi räknar med att den som köper den här inte behöver köpa en ny kamin på länge.


Det har gjorts livslängdsberäkningar som säger att den ska hålla över 1år, berättar Melker. Det känns mer som om vi förvaltar något än tillverkar något. Produkten har ett högt affektionsvärde, fortsätter han. Nu mörknar det på kvällarna och hösten närmar sig.


Snart är det dax att börja elda i kaminen igen. Och nu ska jag göra lite reklafunderar man på att köpa sig en kamin så måste jag bara rekommendera. Det är en gjutjärnskamin som finns i . Baserat på de populäraste sökningarna inom braskamin, vedspis, kamin och kakelugn. Byskeugnen som vi köpte och installerade för några år sedan.


SKORSTENSFEJARMÄSTARENS EGEN KAMIN.

IDAG ÄR DET SÖNERNA SOM DRIVER BYSKEUGNEN VIDARE, I GAMLA MEJERIET MITT I BYSKE. En kamin eller kakelugn ger värme och en hög trivselfaktor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg