måndag 14 augusti 2017

Kamin skorsten

En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Vår skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen, och det bästa av allt är att Premodul gör det möjligt för dig att . Du kan få din skorsten med fyrkantig huv i svart eller röd plåt eller rund huv i svart plåt, raka och vinklade skorstensrör samt välja mellan svarta, vita eller gråa rör för att skapa en inredningsdetalj av din . Om du inte har möjlighet att dra skorstenen invändigt, kan du använda dig av vår utvändiga skorsten.

Ta del av vilka regler som finns kring montering av kamin och skorsten. Här hittar du information kring bygglov, tillstånd och installationsanvisningar. Vår skorsten passar de flesta eldstäder och kaminer och kan dras nära brännbart material. Välj mellan att installera den synlig eller inbyggd. Har du en gammal kammin med en gammal skorsten är dags att byta ut det mot en mer modern lösning.


Kaminexperten erbjuder skorstenar, skorstenar till kaminer och takhuvar bl. Schiedel – Europas största tillverkare av skorstenslösningar.

Skorsten från Schiedel är helt slät utan låsband. Murstocksanslutning - Om du har en murstock att ansluta till, då blir det både billigt och enkelt. Du kan köpa oisolerade murstocksanslutningar i olika längder och böjar mellan kamin och murstock. Kalkylen utgår från en installation av en rak skorsten.


Prisuppgiften är ungefärlig. För att vi ska kunna lämna en slutgiltig offert behöver vi göra ett . Kan skorstenen placeras mitt i ett rum på övervåningen eller bränner man sig på den? På en övervåning är skorstenen alltid s. Dock modell ”ful” så nu står vi i begrepp att köpa en ny.


Installation av kamin och skorsten i Gävle och Sandviken med omnejd. Vi erbjuder Gävles och Sandvikens bästa priser på kamin och skorsten. Använd gärna vår mall för kontrollplan! Vad kostar det att installera kamin totalt inkl kamin skorsten och installation?


Låt säga att kaminen kostar 15. Den är nödvändig vid alla typer av braskaminer, eldstäder och vedeldade don för att leda ut rökgaser från huset. En vacker skorsten är en prydnad i sig för huset, och en funktionell och hel skorsten en viktig brandsäkerhetsfråga.

Men något kanske inte många tänker på är vikten av att ha rätt skorsten till rätt kamin. Din kamin är en effektiv värmekälla som är designad för att brinna rent och effektivt. En skorsten är en investering som ska åldras med samma värdighet som resten av huset.


Här finns information om våra skorstenar till kamin eller braskaminer. Vårt fokus är kvalitet till rätt pris. Därför har vi valt att jobba med de bästa kamin och skorstensleverantörerna som finns på den svenska marknaden idag. I vårt sortiment hittar ni de senaste heta modellerna från Contura där design och effiktivetet kombineras på bästa sätt.


Tillsammans med rätt skorsten och vår kunskap får . Premodul skorstenar passar mer eller mindre alla kaminer på marknaden och är helt kompatibel med alla braskaminer från Contura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg