måndag 7 augusti 2017

Minimaster ventilation

Vi har snabba leveranser med telefonsupport. Uppvärmd tilluft, filtrerad. All ventilationsluft i bosta- den går via aggregatet och luftväxlingen i bostaden kan därmed alltid regleras efter det aktuella behovet.


Aggregatet är försett med två fläktar, en för utsugning . Det ska skötas om av lägenhetsinnehavaren.

Fläktsystemet styrs av ett värmeåtervinningsaggregat som sitter ovanför spisen. Lägenhetsinnehavaren ansvarar för att rengöra aggregatet och byta filter. Då har det ett antal år på nacken, och det kanske börjar bli dags att titta på att byta ut det mot ett modernt och mer effektivt system.


Filter får man från föreningen, via . Radea kan hjälpa dig med projektering, installation och driftsättning. Värmeåtervinningsaggregat MiniMASTER (RDKS) ingår som en del i köks- eller grovköksplacerade system avsedda för bostäder och mindre lokaler. Det är lätt att installera och är mycket servicevänligt.

Fukt och avfrostningsproblem på FTX. Instruktion för drift och skötsel. Bacho Minivent hade oftast en koppling till . Minimaster och Minivent med värmeåtervinníngsaggregat.


Flauml;ktwoods nya kouml ;ksaggregat RDKS eller Systemairs kouml;ksaggregat VTR 1auml;r utbytesaggregat . Vid snabb utvädring av köket bör fönstret och dörren i köket stängas, spjället. För att bibehålla den goda funktionen och energispareffekten. FTX-aggregat MiniMaster RDKS med lågenergifläktar för till- och frånluftsventilation med hög värmeåtervinning. Alltomventilation för villaägare och företag som söker ventilationsprodukter och lösningar för inomhusmiljön. USV inomhusmiljö AB- alltomventilation har marknadens bästa sortiment- där FTX aggregat ingår samt kompletta byggsatser för villaägare.


Fläktmotorer-takfläktar- reservdelar ingår. Beställ nu, betala om månader. Främst inriktar vi oss på värmeåtervinning (FTX) och luftvärme. Spiskåpor till FTX aggregat . Vi är specialister på äldre aggregat från Bacho och Fläkt såsoBacho minimaster och minivent ACF, Bacho luftvärme ACJ, Fläkt RDKA, RDKB . Ingen dränering behövs, vilket .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg