måndag 7 augusti 2017

Värmepump luft vatten mitsubishi

Med japansk kvalitet och med rätt till fullt ROT-avdrag kommer våra värmepumpar att. En smart energibesparande lösning för uppvärmning i villa eller fritidsboende. Komplett energibesparande lösning för . Ecodan – komplett system.


Värmer mellan 20m² - 110m². Bli först med att recensera denna produkt.

Stor besparing till låg investeringskostnad. Sprider värmen i hemmen via vattenburen värme och tappvatten. Systemet blandar gedigna grundfunktioner med flera unika egenskaper och ovanligt många finesser.


Mitsubishi luftvatten värmepump hämtar förnyelsebar energi från luften. Den smidiga inomhusdelen är inte mycket större än en vanlig varmvattenberedare och ersätter befintliga oljepannor och pannor som eldas med ved eller pellets. Tystare, effektivare och snyggare. Precis så som vi värmepumpsinstallatörer har önskat.


Ovan bilder på den nya generationen av värmepumpar från Mitsubishi. Bilderna visar en kraftfull maskin på KW värmeeffekt som .

Frånluft Booster Inverter. Booster FLB 50i är en tilläggsanordning som ger din befintliga frånlufts- värmepump styrkan att klara de låga temperaturerna då elpatronen annars hade tagit över driften. Köp den populära modellen med komplett installation och ROT-avdrag.


Innerdelen är inte mer än meter hög men är trots detta utrustad med en varmvattenberedare som rymmer 2liter vatten. Finns i två storlekar kW eller 1kW. Varvtalsstyrd kompressor och cirkulationspump ger . En luft vatten värmepump är en helhetslösning som fungerar både för uppvärmning av huset samt för vatten.


Luft - vatten värmepumpar. Det effektivaste alternativet till bergvärme. Vi hjälper dig även med installationen av din nya luft - vatten värmepump , läs mer.


No Produkts found which match your selection. Anslut solslingor när du vill. Om du tänker på miljön och framtiden är serien Split något för dig. Vi säljer och installerar värmepump för villor m. Vi erbjuder serviceaavtal på din värmepump.


Detta säkrar driften, ser till att får ut max . Tillsammans med deras enkla smarta trådlösa rumsstyrning kommer detta blir skön billig värme och varmvatten. Ett Magnetitfilter ger extra kick till systemet och skyddar växlaren. Nyheter, Referensjobb värmepump luft - vatten Comments.

De aggregat som vi säljer är så kallade splitaggregat, det vill säga att det finns en utedel och en innedel. Däremellan går två kopparrör med gas, R410A. Det gör att det inte leds ut något vatten till utedelen och därmed undviks risken för att det skall frysa sönder, ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg