fredag 18 augusti 2017

Luft luftvärmepump test

Majoriteten av de värmepumpar som säljs idag, är därför just så kallade luft - luftvärmepumpar som vi nu ska granska. Vill du läsa mer om luftvärmepumpar finns det en bra sida hos Vi i Villa och även Testfakta har en läsvärd sida i detta ämne. Och ska du köpa värmepump till din sommarstuga ska du absolut läsa detta först. Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen.


Värmepumpen, är idag det vanligaste sättet att värma upp villan eller fritidshuset. Funderar du på att skaffa luftvärmepump ?

Här får du en grundlig guide och en presentation av fyra bäst-i- test -modeller, tillräckligt för att kunna fatta rätt köpbeslut. Guiden och testet fokuserar på luft -luftvärmepumpar. Dessa är just nu våra toppval när det kommer . En bra luftvärmepump ska sänka energikostnaderna och skapa ett behagligt inomhusklimat utan att ljudet stör dig eller grannarna. Men hur vet man vilken pump man ska välja? Energimyndigheten genomför därför . Deras tester av luftvärmepumpar kan ge dig vägledning när du står inför ett inköp.


Vilken luft - luftvärmepump är bäst i test ? Få upp till kostnadsfria offerter hos Greenmatch!

Läs mer här om varför Panasonics luft luft värmepumpar är några av dem bästa på marknaden! Välkommen till PriceRunner! Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Testresultat kan guida dig i valet av värmepump. En värmepump, som har fått bra testresultat i oberoende tester är ett tryggt och säkert val.


På den här sidan finner du information om olika typer av testning och vilken märkning testerna leder till. En luftvärmepump är till för att värma upp utrymmen genom att ta värmeenergi (inte luft ) från utomhusluften och skicka in den på insidan. Principen är densamma som den för kylskåp men processen går åt motsatt håll. Den vanligaste typen av luftvärmepump är luft -luftvärmepumpen och det är . Genom att skaffa en luftvärmepump med modern teknik i form av nya kompressorer och hög värmeeffekt kan du spara mycket energi.


Här finns tester från vårt Testlab. Fokus i resultaten är energianvändning, funktion , buller och andra viktiga egenskaper. Testerna ska efterlikna verkligheten och utförs i labbmiljö enligt internationella metoder. Rekordresultat i test för ny värmepump.


Det finns flera förklaringar till detta. En är att det kostar ganska . I uteluften finns det energi som kan tas till vara med hjälp av en luftvärmepump även om det känns kallt ute. Inför ett värmepumpsköp vill du självklart ha så oberoende information som möjligt om de värmepumpar du är intresserad av.

Men vilka tester görs egentligen på värmepumpar och hur bra hjälp är ett testresultat inför ett värmepumpsköp? Det undersöker vi i det här blogginlägget. Bäst i test - Värmepumpar.


Jag och min sambo tänkte installera en luft - luft värmepump i vårt 70tals hus iom att vi har direktverkande el. Har letat runt en hel del efter bäst i test och det verkar inte finnas någon seriös test som är gjord på senaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg