fredag 8 april 2016

Danfoss värmeväxlare

Användningsområde Termix . Om varannan platta är av. H-typen och varannan av L-typen kallas kombinationen M-typ. Samma principskillnad kan även erhållas för andra plattmönster. Plattor av typerna H – M – L.

Förutom bättre värmeöverföring ger mikroplattvärmeväxlare högre mekanisk hållfasthet. Micro Plate- värmeväxlare – en revolutionerande teknik från Danfoss. Mer flexibel konstruktion. XB är en kopparlödd värmeväxlare som har utformats och konfigurerats för fjärrvärme, fjärrkylning och andra värmeapplikationer. Member of the Danfoss Group.


Lycka till med Er TERMIX VVX-I. Termix VVX är en komplett lösning för varmvatten och värme med optimal säkerhet, effektiv värmeöverföring, servicevänlig konstruktion och .

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies. Datablad DSE FLEX – Kompakt undercentral Allmän beskrivning och. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Hela utbudet hittar du i vår webbshop. Värmeväxlare varmvatten, Alfalaval CB20IS-27H. Reglercentral värme, Danfoss ECL 110. Framledningsgivare, Danfoss ESM11.


Påfyllning värmesystem med inbyggd backventil. Redan Varmvattenregulator (PTC) med termostat. Jag får varmvatten men ingen värme till elementen. Jag har luftat elementen och har ett tryck på strax över bar.


Men det verkar inte som vattnet värms upp i värmeväxlare. Det sitter en styrmotor AMV 1Danfoss med styrventil och jag misstänker att den inte . Villaväxlare kW Danfoss PM.

Instruktionen hänvisar till växlare av standardutförande. Vid efterfrågan kan växlaren utföras enligt kundens önskemål. Termix VVX-ID – indirekt anläggning med värmeväxlare för värme och varmvatten.


För att undvika personskador eller skador på anläggningen ska instruktionerna följas noggrant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg