fredag 8 april 2016

Cambridge eldstad

Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spisen, levereras med keramiska vedträn. Skill Factory Accona - Golv 120. En skorstensfri eldstad i gammalt, engelskt utförande. Spis Stål Kräver skorsten.


Men keramiska vedträn ser brasan naturtrogen ut, speciellt om den byggs in i interiören på ett verklighetstroget sätt.

Cambridge är enkel att flytta omkring och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Bidrar med både stämning och värme i rummet. Den är utrustad med behållare för bränsle på totalt liter. I engelsk modell med riktig el utan rök.


Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Sep Sugen på att skaffa en skorstensfri kamin ? Här kan du läsa om fördelar och nackdelar med rökfria kaminer. Kaminens storlek: H cm.

Skorstensfri spis Cambridge ! Christmas Fireplace Scene Setter Väggdekoration x 1cm. Stämningsfull spis för dig som inte har tillgång till skorsten och ändå vill njuta öppen eld. Tre keramiska vedträn medföljer.


Detaljerade mått: Den svarta metallinsatsen. This Pin was discovered by Ludmila Eriksson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Serotonin Recorded at I Grevens Tid studios by John Haddad Mastered by Fred Hunger.


Endast ett fåtal kvar i lager! Ibland kan längtan efter en kamin i ditt hem kännas övermäktig. Det är något speciellt att en lugn stund sitta och bara lyssna på en sprakande eld från en eldstad.


Det finns något harmoniskt över en kamin , något . Vi har ett stort sortiment av skorstensfria spisar , det ger dig en eldstad utan skorsten. En kamin är någonting som många av oss drömmer om. Men tyvärr är det ju så att de flesta av oss bor i bostäder där en sådan inte går att installera - det krävs ju inte minst en skorsten!


I så fall är en etanolkamin ett bra alternativ.

I kaminen eldas bioetanol (spisetanol) som skapar en mjuk och behaglig eld. Jag funderar på att köpa en Cambridge , men vet i princip inget om de är bra eller dåliga och om de avger speciellt mycket värme. Tacksam få veta mer av någon som har en sådan . Golvspisar Cambridge 990.


Lägg till i önskelistan loading. Produkten är redan i önskelistan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg