fredag 22 april 2016

Tillbehör vedspis

Lika praktiska som stilfulla! Rabatt på alla tillbehör denna Månad vid köp av kamin eller vedspis! Toppmontering av rökgång. Inmurningsstos för bakanslutning till murstock. Här säljer vi reservdelar och tillbehör till gamla vedspisar och vedkaminer från Husqvarna.


På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.

Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Tillbehör till eldstäder.


Här finner ni tillbehören till er kakelugn, öppna spis, vedspis eller kamin. Letar ni reservdelar till er eldstad? Behöver ni något mer ovanligt?


Vi försöker ha så mycket som möjligt i lager. Vi kan också hjälpa er med att gjuta upp nya delar. Kontakta oss och berätta vilken vedspis du har och vad du behöver.

Vi har massor av reservdelar till vedspisar. Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Idag är elden från en gjutjärnskamin eller vedspis främst en mysig, kompletterande, värmekälla men också ett stämningsfullt och vackert inslag. För kaminer och vedspisar.


Köksspisen har både stifulla och praktiska tillbehör och artiklar för skötsel och under håll till din vedspis. Vill du veta mer detaljer om de olika modellerna så är du alltid välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig på bästa sätt. Eldstadsluckan har nu extra tjockt gjutgods med luckskydd på insidan och överhällen är dubbelt så tjock som på originalet. Ugnstak klätt med mm täljstensskiva.


Fylls ugnen med en täljstenssats håller den värmen en hel natt. Spisen kan fås med planslipade kokplattor . Hos Vegårn finns många fina tillbehör och verktyg till braskaminen, och även presentkort – den perfekta gåvan! Nedan ser du ett litet urval.


Ljudlös och energismart värmespridare, för vedspis och kamin. Handla online : Genomgående skruv, mässing, Kasthake, stor, Toaletthasp, mässing, Kasthake, liten, Genomgående skruv, järn, Låshasp, Låsplugg, Kullås : från Gysinges webshop. Har du en gammal vedspis , kamin eller skorsten i behov av renovering hjälper vi så klart till.


Om du kikar in under fliken Våra produkter ser du hela vårt. Och söker du brandskyddsprodukter eller tillbehör har vi det också, liksom de flesta reservdelar och tillbehör du kan tänka dig. Vårt sortiment: eldstäder i alla dess former.

Braskamin, antik kakelugn, modern kakelugn, öppen spis, frimurad spis, täljstensugn eller en vedspis för njutningens skull. Hos oss kan du botanisera bland Sveriges varmaste sortiment av eldstäder. Välj och jämför mellan ett brett urval av Vedspis produkter och tillbehör.


Snabb leverans och i dagars returgaranti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg