onsdag 13 april 2016

Ivt återförsäljare

Hitta din närmsta värmepumpsspecialist. Våra återförsäljare hjälper dig med ditt värmepumpsköp. Sök efter en återförsäljare nära dig! Vi är IVT - återförsäljare och tar ansvar för hela entreprenaden.


Vi tillhör branschens mest välutbildade och är certifierade av IVT och SKVP.

En prestigefylld o ärorik utmärkelse som visar att vi tar hand om våra kunder på absolut bästa sätt. Ett arbete vi jobbat med i många år. Tre IVT - återförsäljare i Sydsverige med IVT Center har på kort tid gått över till Thermia.


Sveriges nöjdaste kunder. De förklarar avhoppen med bland annat missnöje över försämrad service och stöd till återförsäljarna från IVT. Energitjänst AB: Auktoriserat No.


Serviceombud för IVT och Bosch värmepumpar, IVT Center och återförsäljare för IVT ´s produkter. Ivt Återförsäljare - företag, adresser, telefonnummer.

Till oss är du välkommen med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT :s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. Grunden till Mälardalens Värmepumpcenter, . En värmepump kan kännas som en stor investering, men du kan lita på att det är en god investering.


För att du ska känna dig trygg så tar vi totalt ansvar – ända från råd och planering till borrning, installation och service. Behöver du hjälp med din värmepump? Vi reparerar och gör service på värmepumpar och vi installerar även nya om du behöver byta ut din gamla värmepump eller elpanna. Du kan även hitta reservdelar till din värmepump . IVT ställer höga krav på sina återförsäljare , och vi är en av dem.


Vi hjälper dig hela vägen från köp, installation , . Vi säljer, installerar och utför service på värmepumpar stort som smått. Vi utför även jobb inom luftkonditionering och VVS-arbeten. För IVT -produkter som installerats av IVT auktoriserad återförsäljare och som servas enligt IVTs Serviceprogram, se punkt 1 gäller en utökad garanti.


Den utökade IVT -garantin är sex (6) år på IVT -produkten i sin helhet samt tio (10) år på IVT -produktens kompressor räknat från dagen för installationen . Vi erbjuder kompletta helhetslösningar.

Vi är både återförsäljare och serviceorganisation för IVT. IVT värmepumpar är marknadsledande och sparar pengar och miljön. Snabb service av IVT i Järfälla. Lennarts VVS-Tjänst är återförsäljare av värmepumpar från IVT.


Välkommen att kontakta oss eller kom in i vår butik i Gällivare för mer information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg